Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zyciem i smutna

sama, smutna, zakompleksiona, po prostu chyba pora kopac grób

Polecane posty

nie mam nikogo, nikt do mnie nie pisze, nikt do mnie nie dzwoni, nie pisze na gg. jestem nudna. Przynajmniej uważają mnie za nudną. Nie znoszę plot. lubię literaturę, wycieczki rowerowe, piesze, chodzenie po lesie. jestem po prostu samotna jak palec. I tak spędzę życie.

Gość malephisjumm
A zakompleksiona z jakich powodów? Poza tym myślisz, że jesteś jedyną na świecie, co lubi czytać i spacerować? Chuja, są tysiące takich osób. Pomyśl kto z twoich znajiomych (np na fb) może być samotny i napisz do niego. Pierwsza.

Gość prawictwo pospolite
nie lubie chodzic po lesie , bo tam są kleszcze .

Ja czuję się samotna odkąd się wyprowadziłam. Dobrze mi w nowym mieście, ale brakuje mi znajomych, których widuję rzadko.

Ja ze Śląska jestem :P ale się wyprowadziłam na Dolny Śląsk :P na Śląsku bywam co jakiś czas :)

ja też jestem trochę samotna w te wakacje, ale tylko przez to, że odpoczywam od tych mord znanych mi ze szkoły:D a propos to ja mieszkam na śląsku hehe:)

Gość Wielki Elektronik
owocowa ja się mogę do Ciebie przeprowadzić i nie będziesz już taka samotna i smutna

Gość eefdef
Może trafiasz na nieodpowiednich ludzi,albo jesteś nieśmiała i to odstrasza innych,uwierz w siebie każdy wkońcu znajdzie kiedys swoją bratnią duszę ,prędzej czy póżniej ,ja też nie mam szczęścia w życiu ale zdaję sobię sprawę że sporo w tym winy otoczenia jakie mnie otacza i mojego słabego charakteru ,dlatego nie tracę całkiem nadzieji, może czas zmienić coś w swoim życiu i dać szansę innym żeby cię poznali bo jak bedziesz siedzieć sama i narzekać to nic z tego dobrego nie wyjdzie,powodzenia :)

Elektronik, nie dzięki :) narzeczony ze mną mieszka :) brakuje mi tylko znajomych :] PS. Do Katowic mam 15 minut autem :P tzn jak jestem w domu rodzinnym :P

a no jak masz faceta to lepiej nie:D nigdy nic nie wiadomo a nie chciałbym czegos zniszczys:D

jestem smutna, bo nie ułożyło mi się z mężem, rozstajemy się. siedzę i ryczę. ja do niczego się nie nadaję. źle mi z nim, ale bez niego to już jakaś czarna dziura..