Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makrela wędzona

Święta w Polsce

Polecane posty

właśnie kupiłam bilety do Polski na święta BN.to będa moje pierwsze Świeta w Polsce od 5 lat. jadę dla moich rodziców bo wiem że bardzo ich to ucieszy.zrobię im niespodziankę:) i nie mogę się doczekać. sama nie przepadam za świętami, nie lubię zimy, obżarstwa, do kościoła też chodzę jak trzeba ale mam wspaniała rodzinę i ciągnie mnie tylko do niej. a na marginesie to jak sprawdziłam ceny z ciekawości wczoraj to z lotniska które mi pasuje i w dniach które chciałam zostały już tylko 3 miejsca (teraz 1). także osobom planującym święta w Polsce polecam pośpieszyć się z zakupem biletów.

Gość ghjjkyr
Super niespodzianka:) życzę udanego pobytu, nas niestety w moje pierwsze wolne święta od 7 lat...w tym roku nie stać , ehh,

dzięki:) no tak, Święta niestety sporo kosztują.sama nie mam dzieci ale za to sporo siostrzeńców i bratanków z mojej strony i męża z którym mamy bliski kontakt.i już się zastanawiam co im kupię, zawsze coś od nas dostają ale na Święta wypadałoby dać lepszy prezent,szczególnie że jesteśmy również chrzestnymi niektórych. ale o to będę się martwic później, ewentualnie przy wyprzedażach będę trzymała oczy szeroko otwarte

Gość ghjjkyr
oj sporo sporo;) ale za to bedziesz z rodzinka;) ja mam meza i dziecko , mam nadzieje ze rodzice i brat przyjada do nas;] (kurcze ale przez ciebie makreli mi sie zachcialo;) w poniedzialek bedziemy juz w Polsce , az na 3 tyg. mam nadzieje ze sobie pojem:D)

zawsze pisza ze niby zostaly tylko 3 miejsca a okazuje sie ze jest ich cale mnostwo, nawet ceny spadaja.. tak obserwowalam kiedy zamawialam bilety na lato. na poczatku maja niby mialy byc tylko 3 miejsca a ja zamawialam w polowie czerwca a ceny na te niby 3 bilety odrobine juz spadly (zreszta samolot wcale nie byl w 100% pelny). takze to tylko zazwyczaj takie male marketingowe oszustwo.

Gość najbrzydsze sa golfy
no jeżeli chodzi o święta to szczerze wątpię żeby ceny spadły.niektórzy z moich znajomych tez kupili bilety

no na swieta to juz raczej nie spadna, chociaz kto to wie, na wakacje spadly... jak sprawdzalam ceny na sierpien w maju to za 3 osoby wychodzilo cos okolo 550 funtow. w czerwcu ceny wynosily okolo 350 i wtedy zamowilam. 2 tygodnie pozniej ceny wzrosly do ponad 1000 funtow! wiec trzeba miec wyczucie bo mozna przeplacic.. nie wiem jak ze swietami, nigdy niestety nie latam, zawsze w pracy.. :(

no ciekawe, były 3 miejsca, kupiłam 2 i pokazuje teraz 1.sprawdzę za kilka dni z ciekawości i zobaczę czy to jedno miejsce na ten dzień jest, jeśli tak to rzeczywiście podejrzane..