Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONE22

Czy tu są kobiety około 30 powazne/wesołe atrakcyjne i inne zalety?

Polecane posty

Czy ja podniecam się słowem? I to jak się jaram gdy czytam wyuzdaną korespondencję. Mocne słowa spadają na mnie jak ostrze, rozdygotują uda i je roChylają. Ba, w pale ci się nie mieści co może uczynić słowo.

Jak nie jak podstawówkę zaliczyłam z paskiem czerwonym, ty. W tym czasie srałeś w pieluchy. ; )

[zgłoś do usunięcia]ONE22 nic na razie Ewcia Nic nie wiem z kim tańczę i na grzbobranie chodzę Nie wiem czy potrafisz kucać Ah z głodnym żołądkiem nie popracuje , cóż , nie dogadamy się :( ale jak masz tyle chetnych panien , to co tu szukasz ? :) może lepiej zajrzec na zbiornik ? :)

Ewcia O co chodzi?? [zgłoś do usunięcia]ONE22 ?????????????? nic na razie Ewcia Nic nie wiem z kim tańczę i na grzbobranie chodzę Nie wiem czy potrafisz kucać Ah z głodnym żołądkiem nie popracuje , cóż , nie dogadamy się ale jak masz tyle chetnych panien , to co tu szukasz ? może lepiej zajrzec na zbiornik ?

Bó jest fajna Lubi konkret a szczególnie konkretne słowa Inne laseczki tylko się zameldowały.Wiecej odwagi nie miały. Ty ..od czasu do czasu śledzisz co tu sie dzieje Ale tak naprawdę masz to w Arsch i nie chcesz kucac .

Gość SzanSzansu97
Bardzo fajne upominki personalizowane wyszperasz na tym sklepie https://321prezent.pl/. Naprawdę sporo inspiracji na personalizowany prezent .

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji