Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adoratorka

związek na odległość..

Polecane posty

Gość adoratorka

był ktoś w takim związku? jakie są zalety/ wady? tak się składa, że za granicą poznałam cudownego faceta starszego ode mnie o kilka lat. przez kilka dni w większym gronie naszych nowo poznanych znajomych nie było miedzy nami chemii. wodziłam za nim delikatnie wzrokiem, ale nie chciałam by tego zauwazył. nie zauważyłam, by jakoś specjalnie sie mną zainteresował. ostatniego wieczora wszystko się zmieniło.. impreza, pocałunki. Myślałam sobie 'głupia jestem.. mieszkamy na dwóch krańcach Polski, pewnie nie będziemy mieć większego kontaktu, nic z tego nie wyjdzie'. Aż tu zdziwko! Okazało się, że tak samo mocno jest mną zainteresowany jak ja nim. codziennie utrzymujemy kontakt smsowy, na fb. codziennie o nim myślę. imponuje mi kierunkiem swoich studiów, inteligencją. dawno żaden facet tak mnie nie zainteresował swoją osobą. od wyjazdu z tamtego kraju minął tydzień. on w ten weekend zamierza wsiąść w pociąg i przyjechać do mnie choćby na jeden dzień :) czuję, że z tego będzie coś więcej, bo to nie jest facet z którymi dotychczas miałam doczynienia. nie znam go jeszcze zbyt dobrze, ale teraz mogę powiedzieć wiele jego zalet :) przeraża mnie jednak ta odległość, że nie będe mogła mieć go codziennie. dlatego pytam, warto wchodzić w taką relację? on 24, ja 20 lat.

Gość Wszechwiedzący/12/3
jaki kierunek tych jego studiów?

Gość adoratorka
medycyna

Gość adoratorka
imponuje mi to, że ogolnie jest zafascynowany ludzkim organizmem, wiele wie, tak długo utrzymał się już na tych studiach, a to podobno nie łatwe i można szybko odpaść.

Gość adoratorka
up

Gość adoratorka
ludzie, prosze o odpowiedź. był ktoś w zwiazku na odległość? jak to jest?

Gość hamsterek+_
weź już skończ

Gość jestem w takim zwiazku ale
on mieszka w innym kraju,bardzo daleko. skoro obydwoje mieszkacie w Polsce to jesli sie postaracie to mozecie sie widywac nawet co tydzien,ale to męczące i kosztowne pewnie by bylo. ale skoro czujesz ze to moze ten,czemu nie sprobowac? jestes młoda,lepiej to przezyc niz pozniej zalowac ze nie dalas szansy. gdzie dokladnie mieszkacie? on nie pracuje rozumiem? sama studiujesz,pracujesz? a tak ogólnie to szczerze powiem,że związek na odległość od samego początku raczej ma małe szanse powodzenia,kiepsko sie poznacie jeśli rzadko będziecie sie widziec. jest duzo pokus,samotnosc,tesknota,niepewnosc. trzeba miec duzo zaufania,a tak naprawde to jeszcze go nie znasz,jeszcze na to zaufanie nie zapracował. zrobisz jak uważasz. ja pewnie bym w to weszla,ale to zalezy od wielu czynnikow.