Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AutorkaTegoTematu.

Jaki Waszym zdaniem jest idealny rozmiar biustu?

Polecane posty

Gość AutorkaTegoTematu.

U kobiety ;) heh

Nie wiem czy jest coś takiego. Ja uważam, że mój jest trochę za mały, a nosze 60 G/H. Dla kogoś taki będzie dobry, albo za duży.

Gość juwita
Jak dla mnie mam idealny biust - jestem bardzo szczupła - mam 65E:)

Gość SamurajKafeterii
ważniejszy jest kształt niż rozmiar i w ogóle całokształt, co z tego jak pełny biust, skoro spiczaste, czy obwisłe, sutki wklęsłe, lub wielkie na połowę biustu

Gość juwita
Jak dla mnie kobiety z obwodem powyżej 85 to herod baby delikatnie mówiąc i nawet duża miska nie ratuje takiego wieloryba

Gość juwita
No współczuję tym z sutkami na połowę cycków:D śmiesznie to wygląda:P

Gość AutorkaTegoTematu.
Rzeczywiście chyba inna skala niż ja sobie liczyłam :) Pod biustem mam 73 w biuście 92, zawsze nosze staniki 75c i są dobre :)

czyli nosiłaś źle dobrany stanik. Jak większość kobiet w Polsce. Wiesz, ja też się od biedy wcisnę w 75 E tylko po co? Za mała miska, za duży obwód, zdeformowane piersi, szkoda gadać.

Autorko, nie są. Założyłabyś raz dobrze dobrany stanik i zobaczyłabyś różnice. Ty powinnaś nosić 70 DD albo 65 F.

Obwód stanika szerszy niż obwód pod biustem? To najgorszy z możliwych błędów przy zakupie stanika. Dziewczyny, poczytajcie trochę, uświadomcie się, dla dobra Waszych piersi! Od źle dobranych, za ciasnych misek można dostać raka, a przez zbyt luźne obwody piersi wiszą jak u starej Aborygenki. Nie żal Wam własnych biustów?

Gość 4+5=9
Staniki w obwodzie się rozciagaja wiec od danego obwodu trzeba odjac z 5 cm ;). A co do wypowiedzi to widze ze w tej polsce zyja tylko wielkobiusciste czego nie widac na ulicach ;). Tak samo na tematy wielkosci meskich sprzetow . Wiec w Polsce zyja same Pamele Anderson i murzyni ;). Pozdrawiam ;)

Gość gość
80d,jakie to piersi,duże,wielkie?

Gość gość
sama nosze 65 E i uwazam, ze to maly biust. Ktos patrzac na mnie z daleka moze nie zauwazyc kobiecych ksztaltow. No i 65 pod biustem to jest szczupla kobeita ale jak ma powyzej 175cm wzrostu. Ja mam 157cm i 15kg nadwagi (figure raczej proporcjonalna, tylko cycki male). 65 pod biustem w rozmiarze stanika to ok 75-78 na zywo.

Gość gość
80D mimo iz sa duze, nie wydaja sie takie byc, bo ich wlascicielka jest bardzo postawna. 80 to obwod pod biustem ok 90cm, niektore kobiety tyle w biodrach nie mają! Moja mam ktora ma fest nadwage nosi staniki 80C, D. Cycki jak cycki, nie rzucaja sie w oczy, bo nosicielka jest sporej budowy. Kiedy wy zrozumiecie, ze litera miseczki mowi o stosunku piersi do ich posiadaczki, a nie ich rozmiarze. Piersi 85E to są duuże cycki, ale na grubej babie. 60E to malizny jak polowki jablka, ale na szczuplej dziewczynie. Summa summarum miska misce nierówna.