Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikikiki88888

Pilne!!! co mam zrobić ?? Pomożcie

Polecane posty

Gość kikikikiki88888

Mam taki problem ... 2 miesiące temu poznałam faceta, stałam na przystanku, a on podjechał i zapytał czy może mnie podwieść, a że mi uciekł autobus ... zgodziłam się, zaptał czy jak wróci z zagranicy (bo przyjechał na tydziń ...) czy jest szansa abyśmy umówili sie na kawe ... i czy podam mu numer ... ja mu podałam ... no i teraz wrócił ... byłam z nim wczoraj na spotkaniu, spacerowalismy, usiedliśmy, a on zapytał czy może mi pomóż i niechcący smyrnoł mnie po nodze ... potem głeboko patrzył w oczy i ogólnie zaczoł mnie dotykać ... aż mnie tym zawstydził :/ i mi się pyta czy nie jest mi przyjemnie ? ja powiedziałam, że jest ale nie chcę by mnie przeleciał, a on że ma 33 lata i ma inne patrzenie na to ... ion powiedział, że w sobote już jedzie i że mega go nakręciłam, ale nic nie było bo nie chciałam i opdwiózł mnie i potem pisał smsa, że mu się podobało i czy mi też ... nieodpisywałam to otem dzwonił to niodebralam, a potem pytał czy przed sobotą sie z nim jeszcze umówie eh to się umówiłam dziś ... i nie wiem jak mam się zachować ? przecież jak z nim się prześpie to nie będzie mnie szanował ... :/ ? fakt faktem podoba mi się i chciałabym go zdobyć :)

Gość żal suchać
Nawet się nie kryje z tym, ze chce Cię przelecieć. Nigdy nie dja sobie wmówić przez faceta ,, ze on inaczej an to patrzy''. Bądź sobą i absolutnie się nie daj. W ogóle jakaś dziwna sprawa

Gość no padam
"a on zapytał czy może mi pomóż" nie pomóż tylko POMÓC - idiotko!!!

Gość kikikikiki88888
nie jestem idiotką a błąd każdemu może się zdarzyć

Gość kikikikiki88888
dodam, że on jest skorpionem :/ może faktycznie powinnam, go olać albo powiem, że jak mu będzie zależeć to poczeka :)

Gość kikikikiki88888
pójde narobie mu smaka i tyle będzie miał :), on wyjeżdza i może dlatego z tym się tak spieszył ... ale fakt faktem musi się postarać więc powiem mu, że wolę być zdobywana :)

Gość kikikikiki88888
nie przeczochra jak mu nie pozwole :)

Gość hamsterek+_
jak już pisano na wielu stronach, a niestety wiele kobiet to olewa, skorpion to największy psychopata i pojeb z całego znaku zodiaku. wiele kobiet opisywało, że po 6 latach (podziwiam!) wspólnego życia spieprzało w podskokach i od nich. Wydawały fortunę na leczenie zmasakrowanej psychiki. Kłamcy, zdrajcy, ruchacze. Taki jest obraz i takie są skutki, że człowiek nie wziął do serca to co inne piszą na ich temat. Porażka i patologia!

Gość emilkarazka
a ty się nie bałaś że on ci może coś zrobić, że tak się z nim umawiasz, gdzie ewidentnie widać, że facet chce cię tylko przelecieć? nie zgodzisz się to sam sobie weźmie...

Gość hamsterek+_
zesra