Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alutka*Kossoniowa

Podoba się Wam...

Polecane posty

Gość Niewiadomek !
pipa jest lepsza !

czy ktos z Was moze mnie uswiadomic jak wstawic zdjecie do stopki???? z góry dzieki:)

A troche sie pozmienialo, wybylam z małopolski, obecnie jestem w uk. A co u Ciebie???

Ano wlasnie z tym wlasnym katem to w Polsce ciezko:/ wiem cos o tym. Spróbuj moze do urzedu miasta pojsc i wpisac sie na liste na mieszkanie komunalne, z tego co wiem kazde miasto, gmina ma obowiazek takie mieszkanie po jakims tam czasie zapewnic, musisz tylko udowodnic, ze jestes w danym miescie badz gminie zameldowany chyba minimum 10 lat.

szczerze to wątpię abym dostał mieszkanie komunalne - za bogaty na to jestem ;] kombinuje aby kupić mały domek (tak 5-4metry :P ) wyremontować i się przeprowadzić. z tego co liczyłem to potrzebuje na to około 15-20tys na kupno + remont i 10 tys na wyposażenie (a to można kupować stopniowo)

20 tys na kupno domku????? Człowieku przeciez dzialki sa droższe. Gdzie takie tanie domki sa?

u mnie na wsi :P tylko wiesz to domek gdzie działka niewiele większa od domku + gruntowny remont potrzebny ;]

to strasznie tanio, cholernie, az nie do uwierzenia, no ni cpowodzenia w takim razie zycze:) jak bedzie wiecej tych domkow to daj znac;) Moze i ja jeden kupie?

jest parę ale na luksus nie licz i wiedz że one są w opłakanym stanie a działka często tak ciasna ze nawet blaszaka na auto nie postawi

Gość Nati 85
debile !

mi tam 54m by wystarczyły:) Może jak wróce kiedys z uk to sie skusze? kto wie