Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

invisible19

Globulki antykoncepcyjne

Polecane posty

Witam Współzyje z moim chłopakiem.Ostatnio postanowiłam uzyc dodatkowo zabezpieczenia.Pani w aptece poleciła mi globulki antykoncepcyjne o nazwie Apivaginum.Przeczytałam mnóstwo artykułów o tym.NIe ma tam wzmianki o tym że sa one antykoncepcyjne.I teraz sama nie wiem.Pytanie do was dziewczyny czy któraś używała tych globulek i czy faktycznie sa one środkiem antykoncepcyjnym..????

łagodzenia zmian i urazów błony śluzowej pochwy i sromu powstałych na skutek suchości, otarć czy innych czynników związanych z nadkażeniem okolic sromu, - ochrony tkanek i odtworzenia naturalnego stanu fizjologicznego błon śluzowych pochwy, zwłaszcza w stanach po zabiegach chirurgicznych takich jak boczne nacięcie krocza, konizacja szyjki macicy, - niwelacji dyskomfortu spowodowanego obrzękiem, zaczerwienieniem, nieprawidłową wydzieliną, świądem okolic sromu. ac o do pytania to patentex oval

O dziękuję za odpowiedz.Zmieszana bylam juz tym wszystkim.Myslałam ze osoby pracujące w aptece maja jakies pojęcie na temat antykoncepcji i ogolnie środków będących w sprzedaży ale chyba się myliłam....myszka83 pytanie do ciebie czy patentex jest jak dla ciebie dobrym srodkiem na jego temat jest wiele pozytywnych opinii...;)))

Gość Perw mobilna
Same w sobie nie mają zbyt wysokiej skuteczności. Dla mnie dodatkowo dużym minusem jest dyskomfort stosowania. A pani w aptece albo Cię nie zrozumiała albo te globulki,które Ci sprzedała miały krótki termin ważności. :classic_cool:

Gość anielka233
Ja kiedyś używałam globulek, są bardzo mało komfortowe, pienią się bleee po prostu. My z mężem używamy prezerwatyw i określam sobie jeszcze dni płodne mikroskopem owulacyjnym.