Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drejfuss

czy jesteście zadowoleni z tego że żyjecie

Polecane posty

Gość Ja nie mam znajomych...
Nie

Gość ja osobiście tak
jw

Gość Trout
życie jest zabawne, jak się nad nim głębiej nie zastanawiać

Gość gegefregeg
niespecjalnie jestem chora przewlekle nie pracuje nie mam kasy moj maz mnie nienawidzi ale chociaz tyle ze dzieci nie ma i mysle ze niedlugo zostane rozwodka z niczym

Gość wheidf
nie i skąd ten pomysł :o

Gość spoko loko
Jako tako:)

Gość policjanttt....
nie, czesto mysle o smierci chciałbym zginac

Gość raczej jestem obojętnyy
.

Gość Bajka 1612
.... ja mam doła.... czuję się nikim, jestem na urlopie wychowawczym; zajmuję się Córeczką; często słyszę od męża, że mam pójść do pracy i kasę do domu przynosić... człowiek beznadziejnie cięzko studiował,a teraz nie ma to zadnego znaczenia... za 11 dni mam wizytę u hematologa - mam małopłytkowość...

Gość Bajka 1612
generalnie zawsze w zyciu pod górkę... do pracy chciałabym pójść, ale wszyscy mają w d... moje CV

Gość nie zalezy mi zebys mnie lubił
HAHAHAHA Ale macie beznadziejnie!!! Ja siedzę w Niemczech nad morzem i jest WYJEBISCIE! Przystojny facet, ciuszki, kosmetyki, pyszne jedzonko, opalenizna, ah oh hihihi jestem taka szczesliwa i gardze ludzmi ktorzy nie potrafia sobie poradzic z wlasnym zyciem! PO CO robiliscie bachory, skoro nie potraficie zadbac wystarczajaco o siebie! Tak sie smiali ze mnie wielcy z mat-fizu, ze jestem humanistką. A ja wymiatam lingwistycznie, z jezykow obcych jestem rzeznikiem i nie ma na mnie bata! Konkretną kaskę będę trzepać w tym najlepszym na swiecie kraju. DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND

Gość no nie moge___
zdecydowanie NIE

Gość Bajka 1612
Dzieci to sens tego zycia, w przeciwnym razie po co zyc???

Gość glupoty gadacie i tyle.. g
tak:) kocham zycie!!!!!!!

Gość Bajka 1612
ja nie mam wygórowanych wymagań, ale kilka konkretnych marzeń mogłoby mi się spełnić... oby...

Gość Supremus Dux
Wasze rozterki będę rozwiązane. Wszystkich bez wyjątku.

Gość Bajka 1612
w końcu optymistyczny akcent...

Gość Wróżbita Oguz
Korzystając z okazji powróżę, moi mili :) Podawajcie datę urodzenia oraz pytania. Na pewno rozwiażą się Wasze problemy.

Gość Młody ma tragedie
Cieszyłbym się gdyby nie pewna dolegliwość. Boli mnie jadro ogólnie coś jest nie tak a wstydzę się iść do lekarza :( chciałbym być zdrowy a tu taka dupa

Gość whedif
moja teza: ludzie płodzą jak już nie mają pojęcia co ciekawego robić z życiem. lepiej je zepsuć swojemu dziecku, śledzić kontrolować może ono będzie miało jakiś pomysł

Gość Bajka 1612
... dlaczego takim wielkim nieszczesciem jest niemoznosc zajscia kobiety w ciąże??? nie zgadzam sie z wypowiedzią dot. płodzenia potomka z nudów

Gość Mama Adina
A ja choc niewiele w zyciu osiagnelam - nie mam pracy, wlasnego domu, z kasa krucho to mam synka, ktory jest calym moim swiatem i daje mi ogrom radosci

Gość do opieki
Pieprzeni egoiści. Boją się domu starców i chcą sie zabezpieczyc na przyszlosc. I tak najczesciej jest tak, ze dziecko olewa rodzicow. W dzisiejszych czasach zostanie alkoholikiem, cpunem albo wynioslym pseudointekeltualnym smieciem, ktory bedzie sie dymal z laskami i facetami. Dilerem tez moze zostac albo prostytutka :) Albo pojdzie w tani lans. Mala szansa, ze bedzie to wartosciowy czlowiek. Bo wiekszosc ludzi to debile. Zyjecie w jednym z najbiedniejszych panstw Europy. W Turcji jest lepsza opieka medyczna niz tu. Kraj to ruina. Emigrowac, bo będzie coraz gorzej! RATUJ SIE, KTO MOZE. Pracujcie za funty, euro albo dolary czy franki, ale nie za smieszne euro!

Gość Bajka 1612
nie ma przymusu posiadania dziecka, jak ktos nie chce, niech sie zabezpiecza albo szklanka wody zamiast... do wyboru, do koloru...

Gość Bajka 1612
posiadanie Dziecka to zyciowa lekcja odpowiedzialnosci, cierpliwosci oraz miłosci... szkoda tylko, że jak pracodawca słyszy, że jest sie MATKĄ małego Dziecka to z góry przekresla i nie zatrudni...