Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeeeeeeeeeeeera

Czy warto wybaczyć zdrade???

Polecane posty

Gość weeeeeeeeeeeeeeera

Zupelnie nie wiem comam robic. Przez 18 lat bylismy dobrym malzenstwem. Rok temu dowiedzialam sie ze maz od 6 lat mnie zdradzal. Doszlam po wiadomosciach na poczcie bo przypadkiem poznalam jego haslo. Przyznal sie ze ma nawet dziecko. Mamy corke w wieku 15 lat. Nie umiem sie z tym za bardzo pogodzic. Czy mam mu wybaczyc?? Bardzo go kocham ale zgodzilam sie tylko przez ten okres na placenie alimentow ale on chce jezdzic tam i miec kontakty i z dzieckiem i z ta dzi**ą. Mowi ze nadal czuje cos do nich i ze KOCHA TO DZIECKO. Ciezko z corka odbieram te slowa a jak zaczynam rozmowe na temat co z nami bedzie on wychodzi z domu albo unosi sie.. Czy powinnismy sie lepiej rozstac?? Ciagle przez to byly awantury

Gość fhjvbuy
nie warto

Gość ze kocha to dziecko to akurat
normalne, w koncu jest jego ojcem. on przez te 6 lat tam jezdzil? i gzil sie z tamta pania? czy tylko utrzymywali kontakt ze wzgledu na dziecko? tak czy tak - obluda od niego wali na kilometr :O a jakie on kontakty konkretnie chce z nia utrzymywac?

Gość weeeeeeeeeeeeeeera
6 lat mieli romans a dziecko od ponad roku dopiero. A teraz mowi że jąj jeszcze kocha i trudno od razu zerwać kontakt