ekler22 1 Napisano Sierpień 17, 2012 pytanie jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczkaam 0 Napisano Sierpień 17, 2012 ja stosowałam w zimie idź się odchudzałam. Efekty są naprawdę, najlepiej robić te ćwiczenia gdy już się pozbędziemy trochę tłuszczyku. Nie doszłam do końca ćwiczyłam około 4tygodni zmniejszył mi się brzuszek i wykształciły mięśnie. Jedyną wadą był bolący kręgosłup aż czasem ciężko było mi ćwiczyć. Mimo to polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Sierpień 17, 2012 a ile straciłas w pasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczkaam 0 Napisano Sierpień 17, 2012 dokładnie nie wiem ale spodnie o dwa rozmiary mniejsze musiałam kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczkaam 0 Napisano Sierpień 17, 2012 i ponownie zamierzam robić a6w aby mieć ładny brzuszek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivaLaVita 0 Napisano Sierpień 17, 2012 A6W tak naprawdę głównie wzmacnia mięśnie i czyni je widocznymi wtedy, gdy nie ma się w pasie za dużo. Jeśli priorytetem jest zrzucenie tzw. "oponki", trzeba też wykonywać ćwiczenia aerobowe bądź bieganie - te dopiero, w połączeniu z odpowiednim odżywianiem się (bez tego będzie trudno), przyniosą pożądane rezultaty. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Sierpień 17, 2012 ja robie tak ze najpierw skacze na skakance 40 minut jakies 2000 pzeskoków pozniej jezdze na rowerku 20 do 40 minut i dopiero a6w . spale przy takim treningu troche tłuszczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivaLaVita 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Ćwiczenia siłowe zalecane są przeważnie przed aerobowymi. Na pewno lepiej jednak tak niż sama 6Weidera. A jak się przy tym odżywiasz- sosujesz jaką dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Sierpień 17, 2012 1200 kcal 5 posiłków tylko oliwa z oliwek z tłuszczy , zero słodyczy, ograniczenie owoców raz na dwa dni. z jedzenia: ryby brokul kalafior marchewka zielony groszek kurczak przed wysilkiem jakies dobre wegle: pumpernikiel czy owsianka albo omlet z platkami owsianymi. staram sie nie jesc po 20 bo ide spac koło 23. pije kawe rozpuszczalna raz albo 2 razy dziennie. a czemu uwazasz ze a6w przed aerobami powinno sie robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivaLaVita 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Na wieczorny posiłek najlepiej wybierać produkty bogate w białko. Co do kolejności ćwiczeń - A6W też jest zaliczana do ćwiczeń aerobowych (jak wskazuje zresztą sama nazwa;), niemniej lepsza wydaje się kolejność, kiedy w drugiej fazie treningu nie będziemy tak solidnie - jak dzieje się to podczas A6W - napinać mięśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Sierpień 17, 2012 no ja wiem ze na wieczór białko. ja rano cwicze wiec pierwsze dwa posilki sa najbardziej kaloryczne i bogate w weglowodany. na kolacje zazwyczaj jem jajo sadzone albo kurczaka z kalafiorem i samodzielnie robionym sosem czosnkowym z serka białego i czosnku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 18, 2012 ja też robiłam A6W własnie skończyłam ją z tydzien temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivaLaVita 0 Napisano Sierpień 19, 2012 kotek667, i jak efekty? warto było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 21, 2012 no baa że watro z tali spadło 8 cm z bioder 8 cm z ud ok 4/5 cm z rąk ok 3 cm wart warto polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 21, 2012 i waga spadła 5 kg obecni waże 53 kg ;P a na początku weidera ważyłam 59 kg ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekler22 1 Napisano Sierpień 21, 2012 no to pieknie . ja jestem na 8 dniu i jakos narazie nie widze zmian :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ivan Napisano Sierpień 21, 2012 Ja natomast polecam apkę na androida lub iphone, która pomaga wytrwać podczas ćwiczeń a6w. Link do apki na android: http://bit.ly/PDaqk4 oraz na iphone: http://bit.ly/O1FuXB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malgoskamowiami Napisano Sierpień 21, 2012 Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety. Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza. "Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą. Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2015 ja zaczęłam stosować jakiś czas temu bo miałam straszliwie słabe mięśnie brzucha. I ten przypał na w-fie gdy nie mogłam robić 10 brzuszków XD wytrzymałam...tylko 15 dni XD różnica w wyglądzie raczej niewielka, odrobinę tłuszczyku z oponki poniżej pępka zniknęło, ale dla mnie najważniejsze jest to że teraz nie muszę sapać na w-f, teraz te brzuszki są o wiele łatwiejsze...wiec efekty są XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 czy jeśli ważę 60 kg przy 165cm to jest sens robić a6v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach