Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskich facetów...

Niskich facetów...

Polecane posty

Gość moim zdaniem najlepszy wzrost
Ponizej za niscy powyzej sa jacys tacy z reguly nieproporcjonalni, maja dlugie chude konczyny albo takie dziwne chude dlugie szyje. Ale to tylko moje obserwacje

Nie prawda!! Bardzo niski w dzisiejszych czasach (karzeł) to od 169 cm w dół. Nie powiesz mi że takich 169 cm nic nie wnoszących sexualnie kolesi lubisz!! :(

Gość Przystojny brunet 173
Mam was w dupie :classic_cool:

Gość Nie dam mojego faceta
169 i mniej lubie, ale pod warunkiem ze sa wnoszacy seksualnie :D

175cm? A fee zero w tym męskości... Facet powinien mieć te 180 chociaż, a dla mnie idealnie 185-190 ale to zależy ile wzrostu ma partnerka..

Zaczarowana a Ty ile masz wzrostu ? :P

Karzeł o wzroście 169 cm nic nie wnosi sexualnie bo jest po prostu fatalnym kochankiem! Taki może posuwać tylko 15 cm niższą laskę i żadną inną!!! ale to akurat oczywiste i logiczne

Ojej jak mi przykro :( nie rób mi tego kotku :( jak masz ponad 170 to też bym Cię nie chciał :p

Haha :D też bym na takiego nie spojrzała :P kurdupel :P żeby mieć tyle co on to mi 3 cm brakuje :D no i jak tu buty na obcasie ubrać? eh...:P

Tak tak tak.. Ciekawe dlaczego u mnie na roku kumpel ktory ma 175 zmienia laski jak rekawiczki, ja mam 184 i mialem jedna slownie JEDNA laske w zyciu i to też chujowa bo jak startowalem do lepszej to mnie zlala dla jakiegos przypakowanego gogusia gdzies że 177 cm

Zaczarowana szpiki to sie w dupe wkłada :classic_cool: sobie włoż to Ci ulży ;)

Gość niski facet to tak szczerze to
To samo co wysoka baba. Tylko nie zarzucajcie mi tutaj tymi farmazonami że wysoka to moze być seksi itp. Bo to bujda. Sorry ale taka jest prawda niski jest analogiczny do wysokiej baby. Taka od 170 cm to już wysoka jest

Moj facet ma 169 a ja 166 i nie przeszkadza mi to. W ogole nie zauwazam. Sadze, ze jest b. atrakcyjny. Ah to cialko! A jaki jest dla mnie dobry :D na rekach mnie nosi :) gotowac umie :) wszystkie remonty zrobi :) Moj Skarb :)

Życie pokazuje że wysocy mężczyźni są przeważnie przystojniejsi. Co z tego że taki mały ma ładną twarz? Zupełnie inaczej wygląda facet wysoki, jest bardziej postawny, można się przy takim czuć bezpiecznie.

Gość hjfhhjfhhfhfhjhffdfg
Cos w tym jest- Wysoka kobieta traci troche chlopem hmm

Gość w życiu bym nie wstawała
mój ma 165 a jest tak wnoszacy seksualnie i życiowo ze nigdy go nie oddam!!!! :-D

A reasumując to niskie laski są dla niskich facetów, a wysokie dla tych wysokich chociaż nie zawsze :) No bo jak laska np 175 cm miałaby sie umawiać z chłopakiem 170? Ja tego nie widzę...

kurdupel 169 cm i laska 166 cm? A w łóżku wszystko WYCHODZI !! Odpada pozycja 69 i masa innych, jedynie misjonarska wchodzi w grę... Nie mówiąc już o bootach na wysokich obcasach, które też odpadają. Sam jestem takim kurduplem i jak zdecyduję się na związek to TYLKO kobieta nie wyższa niż 155 będzie wchodziła w grę !!!

Gość do zaczarowana
Masz idealny wzrost jak na faceta...

Gość ghhhhhyuiop
No ale to samo mozna napisac w druga strone. Co z tego że jest wysoki jak jest brzydki i nieprzyjemnie się z takim nawet do lozka polozyc bo ma np twarz jak prosie albo kura?

Ostatnio wyskoczył do mnie taki 180cm , zapytaj sie go jak skończył :D

Spadaj, nosze obcasy :) to ze ty jestes zakompleksiony inni nie musza... a w 69 wlasnie wygoda

Pozycja 69 odpada w związku z facetem który ma 169 cm wzrostu choćby przez konflikt liczbowy!! Jak sobie to niby wyobrażacie? Kurdupel 169 i pozycja 69 ??? Nie przejdzie!!!