Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskich facetów...

Niskich facetów...

Polecane posty

Gość Przystojny brunet 173
Oczywiście ja wyższej bym nie chciał :p do 170 to góra .

Dobra ludzie co się bedziemy spierać, każdy ma iles tam wzrostu i tego nie zmieni. I kazdemu pasuja partnerzy o innym wzroscie :) Ja po prostu lubię wysokich i tyle.

Gość avp requiem
Ja mam 174 i zawsze mialem powodzenie ale tylko u takich dziewczyn do 162-164 cm i kazda mowila że niby jestem b przystojny. Ale wysokim się chyba nie podobalem ale moze i dobrze bo moim zdaniem wysokie sa troche nie teges. Nie jaraja mnie

Gość Nie dam mojego faceta
Kurdu_brydzia jestes bekowy :) zdales juz prawko?

Gość Każdy poniżej 190 to karzeł
nie wart tego by żyć

Gość w życiu bym nie wstawała
ale wy głupie jesteście :-O przeciez ot nie wzrost powoduje czy czujesz sie przy kimś bezpiecznie, ale jego charakter , zachowanie i postawa :-D mój ma 165 a jak nas napadli to tak się uwinął,ze położył na łopatki 2 dryblasów :-D mały,a le zwinny i obrotny, czuje sie przy nim mega bezpiecznie

u nas pozycja 69 jest super, moze dlatego, ze on ma 165 a nie 169, co myślicie? :-D :-D :-D

kuaczki tackzi, prawda że wysocy bruneci są wspaniali?:D Dla takiej dziewczyny o wzroście 160cm pewnie odpowiadałby chłopak 170 cm wzwyż :P

też mam 165 :-)

W sumie to w dupie mam was wszystkie :classic_cool: dla mnie najlepsza to taka 165. Wyższej to nawet wyruchać bym nie chciał :p

Tzn wyższej od siebie :p

Zaczarowana18 oraz kuaczki tackzi !! Mimo że jestem w stosunku do was karłem, to muszę napisać że PODOBAJĄ mi się wasze poglądy! Myślicie jak prawdziwe kobiety. Nie podobają wam się kurduple - super, czujecie się przy takich dobrze - super. Nie ma więc nad czym deliberować, wszyscy inni co tego nie rozumieją to ich problem. Ja to rozumiem i podzielam wasz pogląd mimo że nie dorastam wam do pięt :)

Czujecie się przy wysokich dobrze - super. Tak miałem napisać... ehhh... jeden błąd w zdaniu zmienia cały jego sens...

a tak serio to żal mi was naprawdę :-( ciało to tylko otoczka, a najważniejsze jest w sercu... P.S. dryblasy powyżej 185cm to już jakaś patologia, chodzi to takie jak drabina strażacka, trzeba zadzierać głowę żeby popatrzeć w oczy, dajcie spokój :-O

Gość lola jhugtfrdes
niski to do 185 sredni 186-190 wysoki 191 wzwyz

Gość Nie dam mojego faceta
Beka = jest z Ciebie smiech i zrywanie bokow :D

Kurwa, ale ja tego nie czaję, nie !!! Ja mając 169 cm nie raz startowałem do lasek 160- 165 cm i wychodziło potem że nie chciały mnie ze względu że jestem do nich za niski! A tutaj kurwa kurdupel o 165 cm ma laskę o takim samym wzroście... coś tutaj nie gra, myślę że te historie na forum są poniekąd wymyślane z miejsca i nieprawdziwe...

Gość ja mam duze powodzenie
Mam 175 cm , wlasnie robie staz po lekarskim i zawsze latwo było mi się umowic z dziewczyna po pielegniarstwie czy czyms nawet z takimi 177 cm. Jedna do mnie pisala pol roku moim zdaniem max dla kobiety to jest te 171 cm. Nie żeby wyzsze byly brzydkie ale to już nie to samo.

kurdu_bydzia Luz i dzięki :) Zaczarowana18 no są, są wspaniali ale nie wszyscy :) Mój dużo ćwiczy więc ciało ma świetne, wysportowane - nie jakis kark... Bo taki 190 co wyglada jak chudy przeszczep też nie będzie dla mnie seksowny.

Kurdu_Bydzia nie zesraj sie :p

Gość jak dla faceta
Jak dla faceta na moje oczeta to 170-180 idealnie, ponizej kurduple powyzej też parodia

Laski są spoko, a że uznają kurdupli za antysexownych facetów - CO DRUGA szanująca się laska tak uważa, tylko jakieś żenujące bezguście poleci na kurdupla!! Zejdźmy na ziemię, po co mydlić sobie oczy? 173 cm to jeszcze spoko, ale mój wzrost to już nie jest spoko i zdaję sobie z tego sprawę od lat !!!

Weźcie też wage pod uwagę :) Bo dziewczyna 170-175 cm może być super seksowną laska albo wielka krowa w zależności od kilogramów... Niska i gruba to już w ogóle nie łapie się w mojej skali :P