Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskich facetów...

Niskich facetów...

Polecane posty

Gość jb,kjasbckjbsdjkcbk
no to jesteś 10 lat młodszy od mojego, wiec pewnie stąd ta niedojrzałosć i życiowa tępota

Strasznie mnie odrzuciała jedna z Twoich wypowiedzi coś w stylu ze gdybyś miał dziewczyne to tylko do rozmowy a mogłaby Cie zdradzaac. Zapamiataj sobie jedno nikt tu na kafe nie bedzie Cie pocieszał...no moze znajda sie jednostki ale wysłuchiwanie takich zali jest nudne.

Właśnie Zaczarowana, mleka za dzieciaka nie piłem i oto efekty.. ale tak już miałem. Nawet jakbym teraz samo (czyste bez niczego) mleko wypił, to bym się porzygał... :( Bo mój ojciec jest normalnego wzrostu, tzn niski ale nie aż tak (174 cm ma) i gdybym normalnie pił mleko i uprawiał sport to pewnie bym nie był niski ani łysiejący i miał lepsze geny. A jest jak jest i skazany jestem na kafeterię :P

Kurna, pisałem parę postów temu tej głupiej jb,kjasbckjbsdjkcbk co sobie na szczęście poszła, że mam 28 lat!!

Gość Valentyn
Zaczarowana zakochałem sie w Tobie :classic_cool:

A moja mama: 160 cm, Ojciec: 174 cm i powstał bubel genetyczny w postaci skrajnie niskiego kurdupla z łysiną o wzroście 169 cm !!! Piszcie sobie co chcecie, ale jak pod względem charakteru nie mam sobie NIC do zarzucenia! To co piszę to inna para kaloszy, w rzeczywistości potrafię się zachować, niektórzy ludzie uznają mnie za intelektualistę i bardzo mądrą osobę. Na szczęście nie wiedzą o moich przygodach ze wzrostem i kobietami i niech tak pozostanie :classic_cool:

A po co mają tu włazić i się dołować? Ludzie co mają problemy, są niscy, wybrakowani tacy jak ja tutaj zaglądają, ot co!

Gość niscy faceci to nie faceci
:classic_cool:

Gość niskich powinno się pozbawiać
wolności jak przestępców jak myślicie?

to nasze podatki by szły na te karakany! zamiast zamykać ich w pierdlu, lepiej ich unicestwić! :classic_cool:

Gość 76856
niscy faceci to nie faceci 'to nasze podatki by szły na te karakany! zamiast zamykać ich w pierdlu, lepiej ich unicestwić! " Zgadzam się niskich facetów tak samo i prawiczków powyżej 18 roku życia powinno traktować się tak samo jak Amerykańskie prawo traktuje najgorszych przestępców np. wielokrotne wyroki śmierci.

i jeszcze można by było ich przypalać papierosem i urządzać wymyślne tortury :classic_cool:

Gość Niski facet nie zasługuje by
go traktować jak człowieka.

konusy to nie ludzie i nie należy ich tak traktowa, bo jeszcze się przyzwyczają, a tego byśmy nie chcieli :classic_cool:

Gość liczą się tylko +185cm
🖐️

Gość niscy faceci są jak grube baby
:(