Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty5ehytghebh

Nie wiem co dalej, ona i jej patologiczna rodzina

Polecane posty

Gość marko24
Witam ja mam o wiele gorszy problem moja kobieta jest z patologicznej rodziny mamy córkę która ma dziesięć miesięcy tak samo jak poprzednicy tez kupuje jej wszystko na co mnie stać ona nie miała nigdy nic i co najgorsze w ogóle nie docenia nic caly czas kłótnie o byle co bardzo ją kocham ale ciężko mi z nią zyc jest zmienna jak wiatr ostatnim czasem zareczyliśmy się wlasnie w malej kłótni ściągnęła pierścionek myślę ze robię dla niej za dużo czuje ze mnie nie kocha nawet potrafiła zrobić taką akcję słuchajcie tego ostatnio złapałem ją jak pisze do kolegi wiadomości typu bardzo mi sie podobasz itp przylapalem ja i nie wytrzymałem juz bo to bylo drugi raz i wyszedłem z domu wróciłem o godzinie 5rano a tu ani dziecka ani jej tylko glupi list mam dosyć czuje sie wykorzystywany i nie kochany lipa panowie co tu robić ????

Gość gośćzklasą
a jak facet niby kocha kobietę a utrzymuje kontakt i buduje relacje nie z nią a własnie z jej rodziną i matką dziewczyne pomijając to jest dopiero chore,chociaz mógł ją dawno zabrać i układać z nią życie

Gość gość
,,Pochodzi z niższych sfer'' A ty co książę z bajki? Arystokrata? Nie rozśmieszaj mnie. Myślę, że jesteś zadufanym w sobie gogusiem, któremu tak naprawdę nie zależy na tej dziewczynie ( o ile to prawda, bo napisałeś to w taki sposób, że w to wątpię), bo jest zbyt zajęty patrzeniem w swoje przystojne oblicze. Żal, takich jak ty należy omijać. Jeśli nie odpowiada ci twoja dziewczyna i to z jakiej plebejskiej jest rodziny to poszukaj sobie kogoś ze swojej własnej sfery, może pannę Czartoryską albo Radziwiłłównę. Chociaż pewnie im by się nawet nie chciało patrzeć tak nisko, na takiego żałosnego człowieczka jak ty, czysty mezalians.

Gość gość
Witaj. Moje zdanie jest takie że prawdziwa miłość wytrwa . Nikt nie jest idealny i to z jakiej rodziny pochodzimy nie zależy od nas .od nas zależy to jakimi ludźmi jesteśmy bedziem my sami. Jeśli ta dziewczyna jest mądra to z czasem sama odizoluje się od takiej rodzinki. Jest jeszcze młoda i pewnie sama niewiem czego tak naprawdę chce od życia ty jej pomagaj ale do niczego nie zmuszaj sama powinna dojrzeć do pewnych decyzji. A Ty ją wspieraj i życzę cierpliwości ponieważ życie to nie bajka nigdy nie będzie idealnie. Pozdrawiam