Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasial89

Kobiety,kobietki :)

Polecane posty

Temat głownie dla kobiet. Z racji tego iż przeczytałam na kafe wiele tematów dot.kobiet marzących o innych kobietach postanowiłam załozyc swój wlasny top :D Otoż kochane proponuje tutaj wymieniac sie emailami numerami gg w celach odnalezienia tej jednej jedynej :) Kobiety ktore nie sa zdecydowane prosze nie zasmiecac swoimi umoralniajacymi wypowiedziami.Proponuje również zrobic jakis wspolny wypad do jednego konkretnego miasta na caly dzien kilka dziewczyn i moze ktoras ktorejs wpadnie w oko :) Zawsze to mozna wynajac pokoj w hotelu i zabawic sie w kilka :D Marzenie ! Piszcie co o tym myślicie :)

Gość karen18
uwazam ze to swietny pomysl a tak wgl skad jestes?

Gość lesbicka
oj dziewczyny bierzcie się za pały bo dzieci mało a same kobitki lizanie wam bokiem wyjdzie

Gość wreszcie będzie porządek
Ja jestem facetem i uważam że to świetny pomysł. Kaśka, gratulejszyn

Gość Zaniedbany przez żone
Skoro kobitki lubią sobie lizać, to co w tym złego? Dobry pomysł. Ja proponuję, żebyy faceci założyli temat dla kobiet. Spotykamy się w grupie i dobieramy w pary w jakimś mieście.

Gość 26+
Czy jeżeli urodziłem się facetem a od 16-roku życia jestem zdeklarowaną lesbijką czy przyjmiecie mnie do swojego klubu ??? w drodze wyjątku bardzo proszę...

Gość karen18
ja z lubelskiego