Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokladnie tak jest

dziewczyny, jak podawać sab simplex? mam niemiecką ulotkę:/

Polecane posty

Gość dokladnie tak jest

w jakich proporcjach? ile razy? do butelki? (karmię mm) - będę wdzięczna za pomoc

Gość do autorki tego tematu
google ci zdechlo ciemniaku?

Gość dokladnie tak jest
nie popuść z wrażenia:o

Ja dawalam na lyzeczce,plaska lyzeczke od herbaty jak ja bolalo,z tym,ze ona nie miala typowych kolek,tylko wzdecia,raz dziennie,w nocy i pomagalo jej lezenie na brzuszku,wiec malo jej podawalam,nawet nie codziennie. Jak chcesz to napisz co tam jest napisane na ulotce,a ja ci przetlumacze.

15 kropelek mozesz dawac do kazdej butelki albo przed kazdym karmieniem 15 kropelek z lyzeczki,jak ci wygodnie. Radze ci czasem sprawdzic czy nie idzie bez tych kropelek,ale w kazdym razie spokojnie mozesz dawac tyle,ile napisalam.

Gość dokladnie tak jest
bayer - dzięki 🌼 - sprawdzałam już wszystko, masaże, termofor, suszarka, bujanie, rurki rektalne, esputicon, bobotic - za cholerę nic nie pomaga...mały przez prawie cały dzień się pręży,wygina,drapie,rzuca na rękach nawet, nie mogę go niczym uspokoić, a jak przyśnie i chyba ból go puści to popiarduje...dlatego nawet założyłam drugi temat tutaj czy to możliwe, żeby dziecko miało wzdęcia przez większość dnia:/

Prosze bardzo:)Sprobuj w takim razie w takich dawkach jak napisalam,moze pomoze,mam nadzieje,biedny maluszek.

Gość wejdz w google
i przeczytaj,ulotka jest po polsku:)

Gość wejdz w google
Tak jak wyzej 15 kropelek

Gość agula8
ja karmie piersią i to znacznie częściej niż karmi się dzieci na mm, więc dawałam po 10 kropli mniej więcej co drugie karmienie, choć w ulotce jest 15 kropli.Generalnie nie pomogło. Teraz jestem na etapie probiotyku Latopic, a próbowałam już chyba wszystkiego.Coś mi sie wydaje najlepszy efekt daje czas:/