Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aliszja_86____

Co mozna robic oprocz seksu i czy "robienie reka" facetowi to dziecinada?

Polecane posty

Gość Aliszja_86____

Nie chce sie jeszcze posuwac dalej, jak rowniez nie chce faceta meczyc ;) Seks oralny poki co odpada, bo dla mnie to cos intymniejszego niz zwykly seks, o zaspokojeniu reka kiedys przeczytalam ze to dziecinada, ze reka facet zrobi sobie sam i to lepiej. Co o tym sadzicie? I co mozna wspolnie robic? Pytanie na poziomie nastolatki, aczkolwiek nastolatka dawno nie jestem tylko doswiadczenia w temacie brak ;)

Gość MisterXXX
mozna tez razem patrzac na siebie z bliska

Gość małopolanin26
mozecie na hiszpana w biust ja tam bardzo lubie a i Ty powinas sie czuc dobrze. A raczka wcale nie dziecinada i jak sie postarasz sie zadowoli.Pozdrawiam

Gość hahaha no bo kto będzie
można rozmawiać, chodzić na spacery, słuchać muzyki, chodzić do kina, milczeć, przytulać się i mnóstwo innych rzeczy :) Związek nie składa się wyłacznie z seksu :)

Gość KnTiOkŚtA
Albo ocieranie się o siebie (tak było u mnie na początku)

Gość Aliszja_86____
No wiem. Ale ja koniecznie chcę mu jakoś zrobić dobrze. Bo widzę, że się męczy i co się całujemy to leci do łazienki, zamyka i nie ma go z 5 minut.

Gość po 20 latach małżeństwa ...
Czy 86 to Twój rok urodzenia ? Podpowiem tylko tyle że jak będziesz się sugerowała tym co piszą gdzieś a nie tym co czujesz i jest dla Was obojga satysfakcjonujące to daleko nie zajdziesz. Co masz na myśli że seks oralny to coś intymniejszego od zwykłego seksu , co w ogóle rozumiesz pod pojęciem " zwykły seks" ? Seks to nie tylko kopulacja to wszystko co przed w trakcie i po ... a seks oralny , analny itd to tylko elementy tegoż seksu i nie ma w tym nic nienormalnego o ile jesteśmy otwarci na swoje potrzeby i potrzeby innych .Przepraszam jeżeli Cię urażę ale z tego co piszesz to dużo przed Tobą . Jeżeli chcesz porozmawiać na poważnie to daj znać .

Gość Aliszja_86____
po 20 latach.... a ty jesteś kobieta czy mężczyzna ?

Gość Aliszja_86____
"No wiem. Ale ja koniecznie chcę mu jakoś zrobić dobrze. Bo widzę, że się męczy i co się całujemy to leci do łazienki, zamyka i nie ma go z 5 minut" Tez podszyw.

Gość po 20 latach małżeństwa....
podszyw nie podszyw jestem facetem

Gość Aliszja_86____
To wyżej podszyw. Tamta pierwsza wiadomość naprawdę nie była moja :(.

Gość po 20 latach małżeństwa....
spoko, jak się tłumaczysz znaczy nie masz ochoty ze mną rozmawiać

Gość hienkaaaaaaa
Przestan stary zboczencu wmawiac dziecku ze anal jest normalny

Gość dlaczego dziecinada?
Często to ciekawa odmiana. Zrób to, albo on tobie, w kinie albo restauracji. To będzie niezapomniane przeżycie w odróżnieniu od wszastkich"zwykłych" razy.

Gość alkaline
Odrobina oliwki I stosunek miedzy uda ;) calkiem niezla zabawa :P

Gość art68
jak chlopakowi to przypasuje to bedzie zadowolany jakis czas

Gość tojest normalne
to jest jak najbardziel normalne żadna ciecinada. Tylko uważaj żeby facet niewyczuł że robisz to np tylko dlatego żeby mu spuścić z krzyża, żeby sam dał ci spokój. Bo wtedy to nie wyjdzie za fajnie Jeśli Ciebie to też bedzie jarać to on będzie tez bardzo zadowolony

Gość stary byk56
Ktoci to wmówił dziewczyno? jak najbardziej naturalne i przez męzczyznę oczekiwane jest,że: 1.sięgniesz mu do krocza nawet gdy jest w spodniach. 2.siegniesz dojego spodni i bezposrednio podotykasz jego prącie. 3,no i wreszcie kiedy go obnazysz to pomasujesz mu...to rozkosz dla niego. Utarło się ,ze najwazniejsze w erotyce jest zaspokojenie męzczyzny,chłopaka ,które polega na doprowadzeniu go do wytrysku. To błąd! naprawdę wyzsza szkoła jazdy w tej dziedzinie to takie uprawianie seksu które nie doprowadzi nigdy do zaspokojenia męzczyzny...najwyzej do wiekszego lub mniejszego jego nasycenia. Kochanie i rozkosz...to cel kochanków. Zaspokojenie i orgazmy to droga na manowce...powaznie to mówię :) Przemyslcie to małolaty i małolatki :)

Gość Aliszja_86____
Caly czas tu jestem, czytam i prosze o wiecej ;)

Gość gajowy30
1. dotykaj się sama a on niech patrzy na ciebie i trzepie kapucyna 2. posuwanie w cycuszki 3. zrób mu laskę ale w zapachowej gumce i niech dojdzie na zewnątrz 4. powiedz facetowi że jest piękny 5. i że ładnie pachnie