Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jsjss

Zycie ze starszym partnerem ...

Polecane posty

Gość Jsjss

Dziewczyny pisze bo jestem ciekawa jak wygladaja wasze zwiazki moj partner jest starszy o okolo 12 lat ja 29 on 41.poczatkowo wszystko bylo ok ale teraz chwilami czuje jakbym mieszkala z wlasnym dziadkiem, On najchetniej po pracy lezy, badz spi mam tego dosyc kiedy proponuje spacer badz jakas inna forme spedzenia czasu slysze sto wymowek. Fakt bylismi na wakacjach itd. Ale przecierz to nie polega na tym aby zaraz robic wielkie wyjazdy, czy to takie dziwne ze mam ochote na spontaniczny spacer, badz jakis krotki wypad za miasto na lono natury a on najchetniej by polezal badz poczytal -- czy Wy tez tak macie ?

Nie... U nas pasuje prawie wszystko :) Chodzimy na saune , basen , kino , spacery , jezdzimy wspolnie na zjazdy motorowe....

Gość Dziwne zwyczaje
To ciekawe co piszesz? Mój mąż ma 45 lat i nie mam takich sytuacji.Wyjeżdżamy na wczasy,różnego rodzaju wycieczki,wygląda bardzo młodo.Jest starszy ode mnie 9 lat! Nie uważam go starego chrupka! Twój pewnie sie wyekspaltował?

ja byłam ze starszym o 12 lat mężczyzną i powiem tak...nigdy więcej, nawet jeśli teraz nie odczuwacie roznicy wieku to przeciez za kilkanascie lat wy bedziecie w kwiecie wieku a wasi partnerzy "dziadkami" a trzeba niestety myslec tez o tym co bedzie kiedys...wiec jak juz teraz twoj partner nie wyrabia za twoja młodoscią to pomysl co bedzie za lat 10, 15 czy 20...

Wszystko zależy od "człowieka", nie od wieku! Swoją drogę ja chętnie bym tak się "poleniła" ze swoim partnerem, a nie tylko ciągłe "wypady" A może przestaje Cię interesować ON jako ten facet..? i tu jest problem..?

My mamy ostatni rok ciagly Stress. Gdy mamy wolne wspolne weekandy lubimy po prostu lezec na sofie nic nie robiac :)

Gość Jsjss
My tez organizujemy sobie wyjazdy ale przeszkadza mi brak takiej spontanicznosci nie wiem czy mnie rozumiecie? Mowie mu o tym otwarcie ale on sobie nic z tego nie robi tzn mowi ok a pozniej i tak zazwyczaj jest jak zawsze

Gość Jsjss
Brakuje mi tego zroumienia ze bez wydania fortuny badz prEjechania calej polski tez mozna sie dobrze bawic.

Gość ghrrrhhrr
Nie straszcie mnie. Mój facet jest starszy ode mnie o 9 lat i jak na razie nie zdarzają się takie sytuacje, on lubi aktywnie spędzać czas. Tylko, że on ma dopiero 32lata...

Gość Jsjss
Obawiam sie tego ze bedzie coraz gorzej - mysle Tez o tym ze pragne miec dziecko a w takiej sytuacji sama nie wiem jestem tym dodatkowo sfrustrowana

Gość Jsjss
Moj kiedys byl inny, a teraz denerwuje mnie jego zachowanie a co bedzie jak jak bede miala 40 lat a on 52 ?????