wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 17, 2012 jestem z górnego sląska ,umówiłam sie z kolezanka juz drugi raz , do kawiarni , rozglądamy sie za interesującymi męzczyznami w podobnym wieku , wolnymi :), a tu nikogo nie ma :( co sie dzieje , podobno tak duzo singli w PL? Nie można nikogo poznać :( sami 20-27 lat ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ahmed Muradi Bin Midami 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Jestem piękny, urodziwy Może Ciebie nie godziwy Nic ja na to nie poradzę Kija sobie w tyłek nie wsadzę Może kiedyś się spotkamy Ale nie u Twej mamy Będę Cię czałował czule Aż poczujesz w gardle bóle Jestem Tobą zafascynowany Sporo czasu przegadamy Kiedyś powiem Ci na ucho Że jesteś niezłą dupą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdsf Napisano Sierpień 17, 2012 ten kot w twojej stopce to do kolekcji mruczków starej panny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 17, 2012 singielki :) i po co tam zaglądasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach