Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam jakis problem

Lubię dostać od męża w twarz, dlaczego?

Polecane posty

Gość o co tu choziii
to do kogo??

Gość whedif
spadaj podszywie nie podobała mi się twoja twarz :classic_cool:

Gość whedif
cóż za fail mój pierwszy raz i zjebałam wybaczcie dobra zabawa była ale się skończyła idę spać papatki. moje Wy sigimundy frojdy:)

Gość o co tu choziii
myli ci się do kogo to bylo??

chyba mam jakis problem BBJJ - dzięki za wypowiedz, bardzo podobna jest moja analiza tej sytuacji, zgadza się co do wymagających rodziców, jesli chodzi o podniecenie seksualne nie napisałam, ze go nie odczuwam podczas tych aktow przemocy, a jedynie ze nie jest to scisle związane z sytuacją erotyczną - w sensie nie sa to klapsy czy policzki w trakcie seksu czy w trakcie gry wstepnej, natomiast jest to dla mnie podniecajace, czesto przywoluję te sytuacje w moich fantazjach seksualnych czy tez myslę o tym w czasie seksu i zdecydowanie nie chodzi tu o ból a wlasnie o ponizenie, podporządkownie mnie, lubię rowniez kiedy mnie obraza Jeśli jest to dla Ciebie podniecające i przypominasz sobie te incydenty w czasie seksu to może potrzebujesz mocniejszych doznań erotycznych. Może wasze życie intymne potrzebuje urozmaicenia. To co napisałaś idealnie pasuje do definicji masochizmu. I właśnie w przypadku masochizmu nie chodzi tylko o cierpienie fizyczne (ból), ale także o cierpienie psychiczne, tak jak w Twoim przypadku. Może chodzić tylko o cierpienie fizyczne, albo tylko o cierpienie psychiczne, albo o jedno i drugie. Cechą masochizmu psychicznego jest np. prowokowanie konfliktów, kłótni, awantur. Taką najpopularniejszą przyczyną masochizmu jest poszukiwanie więzi i bliskości z partnerem. Może ostatnio się oddaliliście od siebie, albo przechodzicie jakiś trudny okres.