Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panela

krotkie panzokcie czy dlugie szpony u dziewczyn? co lepsze

Polecane posty

Gość gjkfdjlgdsaf
oczywiście że krótkie ale zadbane, delikatne i subtelne chyba że polujesz na pana na raz, dreska ze starej BMW jemu potrzeba pazurków, najlepiej różowych tipsów:(

Nie tak tylko pytam :) moja kolezanka ma bardzo dlugie i slicznie je maluje wiec pytam czy to się podoba. :D

Gość mala ogrodniczka Natalia
długie pazury są nie praktyczne i nie estetyczne. No chyba ze ktoś nie sprząta w domu, nie gotuje itd. To wtedy ok. A tak to pomieszaj sałatke takimi pazurami a pod nimi bakterioza, mimo tego ze efekt wyrokowy jest idealny. Ja w sumie całkiem krótkich nie mam, są normalne, często piłuje i robię na kwadrat i bezbarwny lakier lub z brokatem, rzadko maluje na kolor.

Gość ojojej
Dlugie sa super ..tak ladnie kobieco wygladaja

Gość ojojej
Dlugie sa super ..tak ladnie kobieco wygladaja

długie pazury są nie praktyczne i nie estetyczne. No chyba ze ktoś nie sprząta w domu, nie gotuje itd. To wtedy ok. A tak to pomieszaj sałatke takimi pazurami a pod nimi bakterioza, mimo tego ze efekt wyrokowy jest idealny. Ja w sumie całkiem krótkich nie mam, są normalne, często piłuje i robię na kwadrat i bezbarwny lakier lub z brokatem, rzadko maluje na kolor.

ha ha wzrokowy

No wlasnie ona raczej duzo nie robi .. Mi od razu schodzi lakier bo często zmywam i sprzatam ..lakier trzyma się max dzien

Gość ojojej
No a jak :D a jak cie taka jeszcze podrapie to już w ogole mrrr :D

A tak to pomieszaj sałatke takimi pazurami a pod nimi bakterioza nie masz łyżek w domu tylko musisz łapami sałatke mieszać? ble :O ja mam długie i wszystko w nich robię, nie łamią się przy sprzątaniu czy gotowaniu, nie przesadzaj dziewczyno :O

mi też szybko schodzi, pozatym długie pazury kojarzą mi sie z taka co na również długie zeby do roboty

Gość ojojej
Ja mam strasznie cienkie paznokcie :D a lakier się nie trzyma. :(

Gość ojojej
Hah zart nie jestem gejemm hahah

mam sztućce. I nie jestem za tym zeby dłońmi mieszać, jednak jak wiesz nie których potraw nie wymieszasz lepiej.

mala ogrodniczka Natalia mi też szybko schodzi, pozatym długie pazury kojarzą mi sie z taka co na również długie zeby do roboty Dobrze Ci się dziewczyno kojarzą,ja tam wolę u kobiety naturalne i nie za długie ,takie troszkę za opuszki palców,chyba jestem jakiś dziwny :O

Ahaa lol no ja tam mam strasznie lamliwe .. Chyba czas zaczac uzywac jakiejś odżywki

Ja mam tak slabe że nawet na takiej dlugosci się lamia :( jedynie lakier je troche utwardza. A takie chyba najladniejsze

No cos o tym slyszalam ale ona chyba tylko utwardza co nie ? A co z witaminami ?

wydaje mi się że to co jemy, jak się odżywiamy ma największy wpływ na ogólny stan naszego zdrowia. Przede wszystkim dużo warzyw i owoców!!! Poczytaj w necie jest mnóstwo informacji dotyczących pielęgnacji paznokci i zacznij działać;-)