Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panela

krotkie panzokcie czy dlugie szpony u dziewczyn? co lepsze

Polecane posty

Hah no tak :D a widzialam też w sklepie taka odżywke w formie lakieru ..m to dziala ?

debilko, wiadomo że mi nie grozisz, żartuję sobie z Ciebie. Masz rację nie ma takiego frazeologizmu, ale to jest coś w tym stylu. nie będę przeprowadzać z tobą konwersacji, bo nie mam takiej potrzeby a tylko mnie wkur iasz i śmieszysz. Do widzenia, i pozdrawiam środkowym palcem;-)

Gość średnie życie mam
W przydługich źle się stuka w klawiaturę, przynajmniej mi to bardzo przeszkadza :) wolę średnie.

No to kupie :D a co do tej klawiatury to kiedys mialam zalozone tipsy to czulam się jak kaleka hah nie moglam paczki chipsow otworzyc ale to chyba troche kwestia przyzwyczajenia hah :)

teoretka Bi ukiernkowaną bzrdziej na kobiety... Taka głupia orientacja Dlaczego głupia orientacja ? Troszkę tylko źle ukierunkowana ale tak to ok ,jak najbardziej ok :D

Bycie bi w tym kraju jest sto razy gorsze i trudniejsze niż bycie homo. Kobiety hetero Cię nie akceptują, hetero faceci myślą że bi oznacza chodzenia na raz z dwoma osobami do łożka. Homo mówią że bi sami nie wiedzą czego chce i zawsze kończą jako hatereo. Z każdej strony źle...

taki se facet lat 30 gbhyt długie są obrzydliwe też tak uważam, dla tego panowie, obcinajcie paznokcie regularnie

Gość chalina
Krotkie pazurki najlepsze :)

Gość Pardon
Krótkie :)