zimny-maj 0 Napisano Sierpień 18, 2012 cześć dziewczyny, czy któraś z Was brała Castagnus? Okres spóźniał mi się 1,5 tygdnia (nie jestem w ciąży) i zaczęłam brać Castagnus, miesiączki dostałam po 4 dniach zażywania - czy mam nadal brać te tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale z tego co pamiętam Napisano Sierpień 18, 2012 to castagnus zaczyna się brac w 1dc i bierze się przez kolejne 90 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna niedobra Napisano Sierpień 18, 2012 W jakim celu zaczęłaś go brać, bo trochę niejasne jest twoje pytanie. Castagnus to lek ziołowy, kuracja nim trwa 90 dni i może on trochę podregulować hormony. Może ale nie musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Sierpień 18, 2012 zaczęłam brać na wywołanie okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna niedobra Napisano Sierpień 18, 2012 castagnus nie jest na wywołanie okresu. Kto ci tak powiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Sierpień 18, 2012 znajoma ginekolożka, powiedziała że jak mi się tyle spóźnia to mogę zacząć brać, może mi się ureguluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna niedobra Napisano Sierpień 18, 2012 No to że może ci się ureguluje to rozumiem że mogła ci tak powiedzieć, bo może tak będzie, ale nie na wywołanie okresu, to dwie różne sprawy. Jak masz taki problem przewlekle to zgłoś się do lekarza i zbadaj hormony bo to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesdxcfr Napisano Sierpień 18, 2012 pierwsze slysze ze castagnus na wywolanie ktos bierze, nawet nie wiedzialam ze ma takie wlasciwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna niedobra Napisano Sierpień 18, 2012 bo nie ma. Koleżanka z tego co wnioskuję źle zrozumiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach