Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fghjkl;543

Jakie auto kupić dla kobiety do 20 tys (hatchback)??? POMOCY

Polecane posty

Gość gość
ja już się tak nacięłam z osobą prywatną, auto poszło na złom poi 3 miesiącach jazdy...uważam, że lepiej kupować auto u sprawdzonego dealera. Tak jak ja kupiłam używanego Mini Coopera w katowickim Bawaria Motors Mini, dobra cena, auto działa bez zarzutów http://www.mini.com.pl/grupa_bmw

Gość HawkaCz
Może zerknij na stronę HondaPlaza oni w ofercie aut używanych mają kilka ciekawych pozycji. Do tego wiesz, ze kupujesz z pewnej ręki. Sprawdzone pod względem prawnym, blacharsko-lakierniczym i na stacji kontroli w 47 punktach. Wtedy masz pewność, że trochę nim pojeździsz ;)

Gość sandraa4
Jak dla kobiety to tivoli jest dobrym autkiem. Jak kupisz używane to zmieścisz się w tej kwocie. Sama od 2 lat takim autkiem jeżdżę i sprawuje się dobrze. W ciekawej kolorystyce występuje i ma kamerkę cofania.

Gość PatrykSamik
Jak już szukasz auta w takiej cenie to sprawdź apke http://powiadom-mnie.pl dzieki niej w tym budżecie będziesz mogła trafić naprawdę perełki, bez ręcznego przeszukiwania wszystkich portali ogloszeniowych

Gość wiolka8a
Wszystko zależy od tego jak czujesz się za kółkiem. Możesz za tę cenę kupić całkiem niezły używany samochodzik. Taki mały, miejski. Poszukaj po komisach, od siebie mogę polecić auto trend, są całkiem spoko. Takie przystępne ceny dość

Gość Lexa666
Ten autotrend to chyba z Grudziądza, co? Bo kojarzę nazwę.

Gość gość
Zeby troszke zaoszczedzic niz w ASO to ja polecam http://www.autoreduta.pl/ Zreszta jestem na forum to w razie czego mozesz mnie zapytac.

Jeżdżę zwykłym Polonezem i nie narzekam. Stać mnie na auto za 100000 ale wolę mojego Poldka bo się przyzwyczaiłem

Gość gość
Mazda 2 kupiłam i jest super

Gość gość
najlepiej takie co mało pali

Gość gość
w tej cenie to używane aygo możesz sobie kupić. spokojnie wszędzie sobie podjedziesz bo się zmieścisz. Nie będziesz musiał tyłować na kilka razy jak ja kiedyś brata kombiakiem :) A i spalanie masz małe paliwo drogie więc zamiast na paliwo to na ciuchy będziesz mogła wydac

Gość gość
Lepiej zapłacić od razu całość a nie bawić się w raty

Gość gość
Jeśli preferujecie nieduże auta to może Mini Cooper? Stają się teraz w Polsce dość modne i muszę przyznać, że choć z początku wizualnie mnie nie przekonywały, po obejrzeniu kilku różnych modeli w krakowskim salonie http://www.mcars.mini.com.pl/pl_PL/home.html zmieniłam zdanie. Pięciodrzwiowy mini zwłaszcza mi się spodobał, nie prezentuje się właśnie już tak "mini", normalne auto ani za małe ani zbyt duże.Pozytywnie zaskoczyły mnie też parametry techniczne tych samochodów, nowoczesne rozwiązania.

Gość gość
Zastanówcie się czy nie warto jednak dołożyć do nowego albo skorzystać z jakiegoś finansowania. Bo na przykład my w salonie w Częstochowie https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ w dobrej cenie kupiliśmy dla żony fajny miejski samochodzik. A wiadomo że takie nowe to jest pewne no i o wiele więcej lat nam posłuży

Gość frania45

Może używanego Mini Coopera? Sprawdź w Bawarii Motors Mini w Warszawie bo z tego co wiem mają tam używane i można dostać w dobrej cenie u nich. Moja sąsiadka takim  jeździ i jak do tej pory jest zadowolona, fajne małe autko, mało awaryjne.

Gość agawa

ja mam Suzuki Swift i jestem strasznie zadowolona, kupowalismy w katowickim salonie Mm Cars na ul Lotnisko. Miła obsluga, dobre ceny, salon na prawdę wart polecenia

Gość Alexa

Jak chcesz niezawodne auto to najlepiej na yarisa dwójkę postawić. Mam 1.4 w dieslu. I mimo, że auto dość małe to z jego 90 KM można wszędzie pojechać 🙂

Z niedużych, ekonomicznych aut dla kobiety polecam marke Mini. Mam Mini Coopera, kupowałam kilka lat temu w katowickim salonie Bawaria Motors Mini. Auto godne polecenia, mega do miasta

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować