Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodychuJ

wolałbym być niemcem niż polakiem, a wy ?

Polecane posty

Gość mlodychuJ

???

Gość ja tez .......................
i dlatego jestem Niemka :-)

Gość ***lallla***
ja też-nie musiałbym sie martwic o nic

Gość Hail my Hitler
A kto nie - ja też - mąż niemiec :) ?

nie moj ojciec jest Niemcem.

Gość słoik ogórków
każdy by wolał ,prócz tych co doją bo tam mogliby nie miec takie mozlwości

Gość słoik ogórków
mozna sie jedynie cieszyć ,ze się człowiek nie urodził jescze dalej na wschodzie

e tam tak zle nie jest :-) Polacy to fajni ludzie :-)

Gość słoik ogórków
i sie tego trzymaj i obyś sie nie rozczarował/a

Gość Zippooooo
a ja wole być Polakiem :) ale wy POlaczki czyli podgatunek ludzki , ktory ma rodziców roboli, ktorzy wam nie zapewnili przyszlosci mozecie jedynie narzekac i myslec sobie ze zyjac w niemczech byscie mieli lepiej. Otoz nie bo wasza inteligencje jest na poziomie swini chlewnej.

Gość słoik ogórków
zipoo prawdopodobnie dość bliski kontakt z mamą albo nadmierny onanizm odebrały ci rozum

zycie w Niemczech jest lepsze. To jest po prostu fakt i chyba nie wiesz co mowisz. tutaj masz szanse, na kazdym kroku i za kazdym dniem. umiesz cos - znajdziesz prace. rodzice, znajomi itp do niczego ci sa potrzebni.

a tak po za tym od kiedy rodzice musza zapewniac dziecku przyszlosc? chyba w pewnym wieku kazdy jest za siebie sam odpowiedzialny.

Gość eedeefeeeeeeeeeee
ja też

Gość a ja jestem dumną Polką
mam dwie zdrowe ręce i mózg w głowie i w Polsce jest mi dobrze. Natomiast Wy polskie niemcy nawet swojej ojczyzny nie macie

Gość prawictwo pospolite
Niemcem raczej nie bo oni zabili za dużo ludzi , ale Kanadyjczykiem chciałbym być .

jesteście żałosnymi hipokrytami. Bywając w świecie nie raz widziałam zachowania Polaków i Niemców. Od prosty przykład, będąc na Chorwacji byłam na wycieczce, pływając statkiem - akurat byli tam Polacy i Niemcy, od przypadkowi ludzie. Polacy super się bawili śpiewając swoje biesiadne piosenki typu "Hej, hej sokoły" itp. Jedna pani do nas się dosiadła z Niemiec i powiedziała, że jest Polką i tak strasznie jej brakuje właśnie tego polskiego luzu.

Gość do tej pani nade mną
To wszystko przez gówno wyborcze i inne antypolskie media.

Będąc też w Chorwacji miałam przyjemność obcować na kwaterze z polskimi niemcami, oczywiście dumni z Niemiec, Polska to kraj be.. i wszystko co polskie be, bo ich niemieckie wszystko najlepsze!!. Otóż te pożal się boże podludzia mieli w swojej lodówce wszystko w Polsce kupione i to z napisem "BIEDRONKA", sami sobie gotowali i tym Chorwatom nawet zarobić w restauracji ani jeden raz nie dali zarobić!!

A w Austrii wolą gościć Polaków niż Niemców, a dlaczego?, bo jak Niemiec ma wydać jedno "OJRO" euro:P, to go przegląda 10 razy!! A Polak jak się bawi, to się bawi!!

A widzieliście wywiad w TV jak jedna pani z UK, przesiadła się do polskich kibiców na meczu siatkówki Polska - UK i kibicowała naszym siatkarzom, bo stwierdziła, że lepiej się potrafimy bawić!!

Gość Jestem patriorą, a nie żydem
Banda żydowskich zasrańców :O🖐️

i co polskie niemcy nie jest tam tak fajnie?! Robicie najgorsze roboty a jak już robicie, to samo co rodowity Niemiec, to za niższą stawkę! Od taka cała prawda o was. W niemczech bywam często, jest to kraj dobrze zorganizowany jest porządek ale to są przywileje dla Niemca, bo jego państwo dba o jego dobro to fakt. Natomiast niemiecka mentalność i sposób ich życia to masakra.

a ja jestem dumną Polką A w Austrii wolą gościć Polaków niż Niemców, a dlaczego?, bo jak Niemiec ma wydać jedno "OJRO" euro , to go przegląda 10 razy!! A Polak jak się bawi, to się bawi!!"""" Bzdura skąpstwo niezależne od nacji :) Luz po zalaniu mordy :D

Gość Jestem patriorą, a nie żydem
a ja jestem dumną Polką - To nie są zadni polscy Niemcy. Tacy, co zmieniają ojczyznę jak chorągiewka są jak żydzi, albo jak donosiciele. Nie mają honoru i nie sa godni zaufania. Niemcy traktują ich jak smieci, a nie jak Niemców. 🖐️

Nie dziwie sie ze ludzie spierdalają z tego kraju gdy zobaczą jak może wyglądać życie na zachodzie. Polska dalej żyje starym systemem bo nadal rządzą nami ludzie w nim wychowani. Poczekamy z 20 lat i bedzie jak w Niemczech :) w dzisiejszych rzecz jasna :)

Czy ja napisałam, że w naszym kraju jest łatwo? Nie! Mnie się udało tak ułożyć życie, że mogę godnie w nim żyć! Jednak jestem Polką! Rozumiem wszystkich ludzi emigrujących za chlebem! Gdybym musiała, też bym wyjechała, jednak zawsze bym mówiła dumnie, że jestem Polką! Znam mnóstwo Polaków, którzy pracują w Niemczech, w zasadzie do nich przeważnie jeżdżę i są to Polacy, pracujący u Niemca, jednak czują się Polakami i uczą swoje dzieci mówić po Polsku! To są Polacy!