Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azasaga

OPRAWA MUZYCZNA MSZY SWIETEJ

Polecane posty

Witam!!! Poszukuje kogoś do oprawy muzycznej Mszy Świętej, najchętniej wokalistki i wokalisty albo małego chórku. Chciałabym, żeby wykonali na moim ślubie miedzy innymi takie utwory jak „Jak brzask czy „Hallelujah. Od razu zaznaczę, że nie chodzi mi o znalezienie jakichkolwiek „grajków cichośpiewajków tylko osób obdarzonych naprawdę wybitnym głosem, takim od którego dostaje się dreszczy na całym ciele. Najlepiej z województwa Mazowieckiego lub okolic. Jeśli ktoś miałby jakieś propozycje to będę ogromnie wdzięczna ponieważ od kilku tygodni bezskutecznie szukam właściwych osób a strasznie zależy mi na tym, żeby oprawa muzyczna mojego ślubu była wyjątkowa i niezapomniana. Prosiłabym o podanie linków do stron lub portali (np. YouTube, Facebook) lub też innych miejsc w których można usłyszeć jakieś utwory w wykonaniu tych osób. Same numery telefonów niewiele mi dadzą gdyż nie wyobrażam sobie zatrudnić kogoś „w ciemno.

Gość a po co ci to
??? Z a duzo masz kasy ? Po 15 minutach nikt nie bedzie pamietal tej oprawy .Nawet Ty!

Nie wiele mnie obchodzi czy ktoś będzie pamiętał czy nie. Dla mnie to mega istotne i tyle. Jak komuś odpowiada brzdękający organista z przeciętnym głosem to jego sprawa.

A czy ona śpiewa na ślubach? Szkoda, że nie ma żadnego utworu nadające go sie na ślub nie ma zamieszczonego :(

Gość znam jedną dziewczynę
Wiem, że jakieś 2-3 tygodnie temu śpiewała, na weselu co prawda, swojej koleżanki, była świadkową i piosenkę na pierwszy taniec zaśpiewała podobno tak cudnie, że wszyscy stali z otwartą buzią :) wiem to z relacji ciotki, która na weselu była. Ta dziewczyna śpiewa i takie "kościołowe" bo jest bądź była związana z KSM u nas w parafii. Ma dziewczyna duży talent, potwierdzam :)

Gość gość
Jesteśmy niezależnym triem , w którego skład wchodzą dwie skrzypaczki i organistka. Brzmienie duetu skrzypcowego wraz z organami tworzy harmonijną całość. Posiadamy profesjonalny sprzęt(kolumna wzmacniająca, mikrofony, statywy, keyboard), dzięki któremu dźwięk i brzmienie instrumentów jest bardziej nasycone. Ceremonia może być w naszym wykonaniu w całości instrumentalna bądź wokalno-instrumentalna. Wykonujemy również stałe części mszy, czyli żaden dodatkowy organista nie jest potrzebny. Zaczynamy grać 15min. przede mszą, aby nastrój mszy był jeszcze bardziej podniosły. Cieszymy się zadowoleniem wszystkich Par, u których grałyśmy!!! Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży(grałyśmy na wielu ślubach, rocznicach ślubów oraz obiadach weselnych). Naszą karierę rozpoczęłyśmy w 2008 r. Jesteśmy otwarte na wszelkie propozycje muzyczne. Istnieje możliwość spotkania się "na żywo" jak i przesłania demo naszej gry oraz przykładowego repertuaru. Posiadamy konkurencyjne ceny ! KONTAKT : siostry@onet.eu

Gość Zaouroczona_spiewem
Polecam bardzo Pannę Joannę ;) Śpiewa przepięknie w Rybniku i okolicach (sopranem). Zna dużo pieśni, przez parę lat uczęszczała do chóru, śpiewała podczas Mszy św. i była w Must be the music. Robi to z pasją i porusza ludzkie serca - ludzie, którzy zwykle nie płaczą, pod wpływem jej głosu mają łzy w oczach (tak jak chociażby mój tato podczas ślubu). I co najważniejsze robi to bardzo tanio (100 zł). Polecam :) Kontakt do niej: joannawroblewska1@interia.pl

Gość gość
Cudna autoreklama - nie ma to jak odświeżyć wątek sprzed wieków, żeby zareklamować siebie, mikrofonowego wyjca zawodzącego bareczki parostateczki i tym podobne sacropolo...

Gość gość
Skoro rok to dla Ciebie wiek, to gratuluję inteligencji :) Mamy wolność słowa, więc miałam prawo polecić. I bynajmniej nie była to autoreklama, bo sama nie śpiewam na ślubach :) Pozdrawiam i życzę więcej mądrości na przyszłość!

Gość kris19977
Uwaga!!! Cham i prostak grasuje również tutaj...!

Gość gość
śmiało możesz się skontaktować z tą firmą http://www.artmargot.pl/ . Współpracują oni z chórami wiec na pewno dadza namiar na jakies sprawdzone osoby. Mi pomogli ogranąć oprawę muzyczną do slubu u wyszło pieknie.

Gość gość
Spadówa z chamską autoreklamą!!! Nawet nie próbuj wmawiać, panienko, że reklamujesz firmę - jeśli już, to własną!!! Opłać reklamę, zamiast wciskać ludziom kity!!!