Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za typ!

Gadał że przeze mnie się zabije,że tak mnie kocha a już po kilku dniach ma inną!

Polecane posty

Gość co za typ!

Rozumiecie gnoja? Widać ile jego miłość do mnie była warta. Był,jest i będzie chujem.Żal mi tylko tej nowej dziewczyny.

Gość jioooo
a wolałabyś żeby się zabił?

Gość co za typ!
Broń Boże ale chociaż trochę szacunku po rozstaniu się należy,prawda? Ja chociażby z tego względu odtrącam innych choć mogłabym mieć chłopaka na pstryknięcie,żadna sztuka.

Gość jioooo
może specjalnie to robi żeby ci na złość zrobić,albo zapomniec próbuje w ten sposób

Gość co za typ!
Fajnie wiedzieć że przez 4 dni lamentował i nagle mu przeszło. Tak czy inaczej robi z siebie idiotę.Zero szacunku do siebie i innych. Te gierki pt ' robienie na złość' też świadczą o człowieku. Taki mały apel do innych samców:)

Gość ja ja jaaaaaa jajajaja
a cowolałabyś żeby się zabił???????????? ! pfff...ciesz się że nic sobie rzeczywiście nie zrobił bo znałam takich którzy to zrobili i potem był wielki płacz

Gość jioooo
to prawda ale zależy jak się rozstaliście bo jak ty odeszłaś do innego to może dlatego chce ci zrobić na złość

Gość co za typ!
Wole nie kraczyć ale mysle ze on by tego nie zrobil bo jest tchorzem.Kilka razy mnie straszyl ale co do czego to sam mówił że się boi :) Pewnie byloby mi przykro ale to jego decyzja. Tak to ja go rzuciłam, a on nawet nie walczył, oprócz tych śpiewek nie zrobił nic, więc dlaczego miałabym wracac.Mam swój honor.

Gość moj byly tez takie szopki
odstawial i wystawal pod domem wrecz robil z siebie idiote ale oni maja to do siebie ze po zerwaniu nie potrafia odejsc z honorem