Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielone oczy xxxxxx

Jestem sama na wakacjach w Hiszpanii. Przygoda wakAcyjna...? Skusić sie?

Polecane posty

Gość Zielone oczy xxxxxx

Mam 28. Atrakcyjna wysoka brunetkapierwszy raz pojechałam na wakacje sama. Chce odpocząć, poopalac sie, poczytać i po prostu by mc sama i sie relaksowac Zostaje w 4 * hotelu na samej 7 km plazy w costa del sol. Na tydzień. Drugiego wieczoru zaczęłam sie nudzić.. Podczas spaceru wieczornego zauważyłam chłopaka który pracuje na recepcji w moim hotelu. Zaczęliśmy rozmawiać. Ma 22 lata. Hiszpan. Przystojny. Piękne opalony młode ciało. Swietnie spędziliśmy wieczór.

Gość Zielone oczy xxxxxx
Wieczór zakonczylismy na plazy. Całujac sie Szum fal i białe wino. Zapytał czy może pójść ze mną do mego pokoju ale odmowilam. Mam wieloletniego partnera w UK. Ale kusi mnie aby spędzić tu miło czas. Przecież mój facet nigdy sie nie dowie Są tu jakieś dziewczyny któreisly taka przygodę?

Gość moze sie dowiedziec gdy
go czyms pozniej zarazisz :D

Gość Zielone oczy xxxxxx
Ale podstawowe pytanie jest takie : ile mu za taki numerek policzyć ?

Gość Zielone oczy xxxxxx
Czy poprostu tym razem zrobić to gratis, tak dla własnej przyjemności ?

Gość Zielone oczy xxxxxx
Przeciez jesteśmy tylko ludźmi i mamy swoje fantazje. Podszywaczom dziękuje. Jestescie nudni

Gość Katana ccv
Anglik Jestem w uk od 15 lat

Gość kasiasiaisa
a jak ma Aids?Lepiej się zabezpiecz jak już:D

Gość Katana ccv
Bez zabezpieczenia nie ma mowy. Ale juz postanowiłam ze nie będę miała z nim seksu. Tylko zabawa Calowanie i towarzystwo. Mówi dobrze po angielsku więc miło sie z nim rozmawia i słucha jego głosu i Akcentu

Gość effffhyh
Aha, czyli przytulanie i całowanie to nie zdrada? Dziwne masz zasady. Zdrada to nie wkładanie do dziury, tylko zrobienie czegoś z czego partner byłby niezadowolony. A skoro i tak już zdradziłaś to co za różnica?

Gość weqwweewe
no cóż typowa Polka na wczasach ,czyli dajaca na lewo i prawo, żenada

Gość Katana ccv
Pewnie ze to zdrada ale nie ta najgorsza. Ps. A czy tylko polki zdradzają z kobiet i mężczyzn na całym świecie???

Gość effffhyh
czyli że generalnie nie masz nic przeciwko żeby twój facet całował namiętnie i przytał inne laski? A nawet je przeleciał jeśli tego nie widzisz?

Gość .Zulluss-
effffhyh:) no masz racje:) ale po co sie ona tu pyta:) przecież i tak to zrobi:0 ale musiała sie pochwalić ze jest w 4* hotelu buuuuuuuahaha;) a faceci z recepcji stale tam polują na takie laski:))

Gość gość
i przez takie jak ty inne polki są u nich skreslone jusz na starcie bo sobie taki facet pomysli ze jak polka to odrazu d**y daje i potraktuje rozsądną dziewczyne kturej naprawde sie morze podoba jak szmate a to wszystko całą opinie za granicą zawdzienczamy takim debilkom jak ty

Gość kaszelek i katarek
zrób to ale tylko analnie.anal jest taki niewinny.to jak pocałunek.tylko że d.u.p.e

Gość gość
korzystaj z życia jedno je masz nie słuchaj innych którzy również maja coś na sumieniu wierność jest nudna trzeba zaszaleć a jaką masz pewność że on też cie nie zdradził jak cię nie ma ja bym korzystała bo facet to świnia