Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007zglos sie

Też tak macie? zaczepianie przez innych. SZCZERZE!

Polecane posty

Gość 007zglos sie
teoretka może i to prawda że nie mają wielkich wymagań, ale serio, na nią nawet taki żul uwagi nie zwróci. A dziewczyna by brala wszystko bo zaczyna gorzkniec przez brak powodzenia. Ja tak samo uważam , cała twarz i figura do wymiany gdyby tylko byla taka mozliwosc.Nie wierze w ich szczere intencje:P

mnie też ostatnio zaczepiali. z jakiś miesiąc temu szłam do sklepu. w sumie nie wyglądałam wyzywająco, jeansy (rurki), bluzka i bejsbolówka, no i trampki, nie żadne 12 cm szpile, grzywka zaczesana na bok i lekki makijaż. podjechało jakieś auto i zaczęło trąbić. odwróciłam się, bo myślałam że to jacyś znajomi, a co się okazało, to jacyś młodzi chłopacy byli. uśmiechnęłam się i szłam dalej, no bo co miałam zrobić? :P nie jednokrotnie widze jak faceci w aucie lub na ulicy się na mnie gapią. nie są to jakieś staruchy, tylko normalni, młodzi faceci. szczerze powiedziawszy mam na to wyje*ane i wcale się tym nie przejmuje:)

Gość Nigeryjska
"wcale się tym nie przejmuje" :D:D:D:D:D

Gość hahahaha kazda tak pisze
a w duchu sie cieszy :D:D

Gość hahahaha kazda tak pisze
a w duchu sie cieszy :D:D

To Tobie się tak wydaje. Chciałaś przeczytać że jesteś wyjątkowa, pewnie ktoś Ci tak napisze. Ale jak dla mnie to oznacza tylko tyle że jesteś kobietą. Nie udawaj że jesteś skromna teraz :)

Gość TomaszKraków1992
A jak w ogóle można się przejmować tym, że jest się atrakcyjną i ma się powodzenie? Chyba powinna być na odwrót ;-)

Gość 007zglos sie
Mi się wydaje, skoro ona sama tak mówi? No i gdy idziemy to czasem sypia sie komentarze typu pasztet w jej strone. Skromnosci udawać nie muszę :P Za to Ty mi sie wydajesz wredna pod przykrywką "uprzejmości" . Nie , nie piszcie mi że jestem wyjątkowa bo to wiedzą ci co mnie znają i takiego "dowartosciowania" nie potrzebuję. Zwyczajnie pytam kogoś postronnego,może w koncu ktoś udzieli mądrej odpowiedzi. Od tego jest forum :)

Gość jeanetttte1992
to wszystko to nic , mnie jakis oblech na marszalkowskiej w Wawie, proponowal sponsporing! swinia!

Gość asssss
NO UŻYWANE KTÓREGO MACIE FACETA Z KOLEI A NIE PRZEPRASZAM KTÓREGO FRAJERA Z KOLEI

Oczywiście że jestem wredna :) cieszę się że ktoś to zauważył :) Każdy ma prawo do swojego zdania, ja wychodzę z założenia że skoro zaczepiają mnie nawet jak idę w dresie bez makijażu pobiegać to znaczy że z wymaganiami naszych szanownych panów cienko. Ale ja nigdy nie wierzyłam w szczere komplementy - chyba że wychodzą od gejów, tu masz pewnośc że nie mają parcia na łatwy seks :) Nie znam żadnej dziewczyny której by się takie rzecy nie zdarzały...

Gość 007zglos sie
no ja wlasnie znam ją. każdy jest wyjątkowy na swój sposób,chyba nie zrozumialas tego co napisalam ;)

Gość annnnnielalalaala
up up

Gość w kosciele tezz?
na peronie? ja to jestem tak zestresowana podroza...ze tylko cyfry toru peronu pamietam coby pociagu nie pomylic bo to dalekie trasy fajnie jak mowia dzien dobry, hej, czesc..;) nauczyłam sie odpowidac, to przyszło z wiekiem;) mam 89 lat;)