Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhghhgfhhyf

podziwiam kobiety uprawiajace sport, majace jakies uzalezniajace pasje lub zawod

Polecane posty

Gość ghhghhgfhhyf

Bo nie mysla tylko o seksie i o tym jak tu zrobic zeby wydupczyl ja jakis buchaj, jak to robi reszta czyli 90 %ich kolezanek.

Gość 0000000000000011ddd
Tez bym chcial taką poznac :) imponują mi i zazwyczaj bardzo inteligentne a nie jak ten motłoch który mysli tylko o ruchaniu robieniu bachorów i ciagnieciu kasy od faceta

Gość skakankaaa
Czemu podziwiasz ? Czy to takie dziwne, że są kobiety lubiące coś więcej niż tipsy, solara i seks z kim popadnie ? :)

Gość ghhghh
Mowie serio-podziwiam. Moze dlatego że takich fajnych dziewczyn jest coraz mniej i moze dlatego że pdswiadomie czuje że mialbym co z taka kobieta robic a nie tylko siedziec na chacie i dymac ja 24 h/ dobe i po tygodniu zejsc z odwodnienia i utraty elektrolitow. A na koniec przed wyjsciem zaimala by mi jeszcze moje sprzety i dobytek żeby miec na nowa tapete.

Gość a Ty???
jestes wysportowany? bo ja prozno szukam faceta, ktory w jakis sposob dotrzyma mi kroku. cwicze/biegam codziennie, bo caly rok biore udzial w roznych biegach dlugodystansowych i triatlonach.

Gość skakankaaa
Chyba kiepskie kobiety ci się trafiały, skoro masz takie zdanie :)

Gość wiśniowa^^
Podziwiam takich facetów, którzy wystawiają nos dalej niż poza łóżko, miskę, kufel piwa i ... cipsko. Pozdr!

Gość Kogut de Lux
"Podziwiam takich facetów, którzy wystawiają nos dalej niż poza łóżko, miskę, kufel piwa i ... cipsko" - no mnie leży na sercu ,pokój na świecie..:)

Gość wiśniowa^^
Kogut odpowiedź godna konkursu miss universe :D może Ty mister? :P

Gość Kogut de Lux
"może Ty mister?" nie jestem pewien ale kocham zwierzęta i chciałbym spróbować swoich sił w akcjach typu "lekarze bez granic"