kotek667 0 Napisano Sierpień 18, 2012 ile brzuszków dziennie robić by było widac efekty po tygodniu/miesiącu . i do tego od tygodnia ksacze na skakance 1000 skoków dziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cwicz Napisano Sierpień 18, 2012 dziewczyno ostro. Ja mam 169 cm wzrostu i jakies 62 kilo i czuje sie jak wieloryb. Dzis w lidlu widzialam laske ktora byla drobna, z piekna figura i chcialo mi sie wyc ze jestem taka tlusta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cwicz Napisano Sierpień 18, 2012 ja nie cwicze ale jezdze rowerem. Efektow brak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Sierpień 18, 2012 i włąśnie tydzień temu skończylam A6W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2013 efekty sa po miesacu a po trzech sa miesnie latwo zmiejszyc zoladem a spalic tuszczyk trudniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimi123321 Napisano Lipiec 29, 2013 Polecam cwiczenia z Mel B:) Na brzuch ABS ale ma tez super zestaw na posladki i nogi:) Bardzo energiczna kobieta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 Chcesz skończyć z wypadającym dyskiem? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 dziewczyno ostro. Ja mam 169 cm wzrostu i jakies 62 kilo i czuje sie jak wieloryb. Dzis w lidlu widzialam laske ktora byla drobna, z piekna figura i chcialo mi sie wyc ze jestem taka tlusta!!! Chce ci się wyć gdy widzisz kogoś ładniejszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach