Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda0012

pytanie

Polecane posty

Gość magda0012

witam mam pytanie a wiec kochałam się z moim chłopakiem 10 sierpnia , prezerwatywa siezsuneła więc postanowiliśmy jechać po tabletkę po escapelle i wziełam ją 18 godzin od stosunku i do tego był to dzień spodziewanej miesiączki... miesiączka do dziś się nie pojawiła już mija 8 dzień nie wiem co myśleć .. pare dni temu pojawił się śluz taki przezroczysty lub biały i ciągliwy czy to może być ciąża?

Gość hfdjskfhlks
czary mary czary mary zaglądamy w swoje szklane kule i zaraz ci mówimy :P dziecko, są testy, jest ginekolog Na cholerę piszesz takie pierdoły Nie szkoda ci czasu ?

Gość niuu
Wzięłaś ogromną dawkę hormonów i dziwisz się że twój organizm nie działa normalnie? Jaki jest sens brania tabletek po w dniu kiedy miał być okres? Masz tak nieregularne cykle? Nie rozumiem?!

Gość magda0012
masakra.. pytam jakie były objawy które miały dziewczyny po wizeciu tabletki po i ile dni po wzięciu dostyały okres albo plamnienia i czy mój śluz oznacza ciążę.. proszę głupio się nie wypowiadać

Gość magda0012
urodziłam dziecko 20 kwietnia od czerwca dostałam okres bo nie miałam pokarmu więc trudno mi określić czy mam regularny cykl pierwsze miałam 10 czerwca pozniej 11 lipca

Gość magda0012
a jeśli chodzi o śluz to nie pamiętam jaki miałam na początku ciąży;/ robiłam test dwa dni temu wyszedł negatywny ale to chyba za wczesnie żeby cois wykrył

Gość zla mama
ale jak wzielas tabletke 'po' to raczej nie powinnas byc w ciazy!!! przeciez one sa dosc skteczne ze tak napisze.. 18 h 'po' to jeszcze w miare czas, do zdaje sie 72h mozna je brac oczywiscie z kazda h jest wieksze ryzyko ze nie zadziala ale.. 18.. hmm

Gość magda0012
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość niuu
Pierwsze okresy po porodzie mogą być nieregularne z racji zamieszania hormonalnego. Ty dołożyłaś do tego jeszcze tabletkę więc jeszcze więcej się namieszało. Nie pozostaje ci nic innego jak tylko zrobić test ale dopiero za jakiś tydzień najwcześniej.

Gość magda0012
a co z tym sluzem powiedzcie taki ciągliwy to na ciąże czy na miesiączke raczej?

Gość niuu
Są różne rodzaje śluzu ale nie ma takiego który oznaczałby ciążę. Przeźroczysty śluz, rozciągliwy jak białko jaja oznacza dni płodne. Może więc miałaś cykl bezowulacyjny i dopiero teraz będzie owu. Z tego powodu mogło nie być okresu wcześniej.

Gość magda0012
mogło się tak zdarzyć?

Gość niuu
No tak. Przecież ci piszę że w organizmie jest zamieszanie hormonalne które się musi ustabilizować. Do tego doszły kolejne hormony z tabletki po. Ale to tylko przypuszczenia więc ostateczną odpowiedź da ci jak pisałam test ale dopiero zrób za jakiś tydzień, nie wcześniej.

Gość magda0012
oki dizękuje