Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załmana żona e-k

Czy mój mąż jest zboczeńcem ?? Pomocy !!!

Polecane posty

Gość załmana żona e-k

Witam, jestem mężatką od 5 lat, . w moim małżenstwie dobrze się układało. do dnia ,gdy podczas maż był w delegacji, ja znalazłam u niego schowane damskie biustonosze, i bluzki z lumpeksów, w dodatku wszystko to śmierdziało potem .. w szafce był nawet damski dezodorant fa. mało tego, na komputerze w sprytnie schowanym folderze były obleśne fotomontaże zrobione pprzez mojego męża z kobietami, nawet niektóre to moje koleżanki !!! oprocz tego zdjęcia robione kobietom np w bluzkach na ramiączkach na ulicy !! nie wiem już co mam robić ! mój mąż poza tym jest cudowny, z zawodu jest prawnikiem, uważany jest za oczytanego, inteligentnego i powszechnie szanowany ! boje się co będzie jak się ludzie dowiedza. a może to moja wina ? jestem kobietą o niskich potzrebach seksualnych a mój mąż mogłby robić to codziennie

Gość wzięłaś sobie faceta, który
nie potrafi w pełni opanować popędu. raczej nikogo nie zgwałci bo skoro jest prawnikiem doskonale zdaje sobie sprawę co mu grozi.

Gość wegytrhf
normalnie cie zdradza, jest jak kazdy facet

Gość sylvia 007
Ukrywa przed toba swoja druga twarz: Zastanawim sie po co tacy sie w ogole zenia.Ma cie za ubezpieczenie na przyszlosc a robi co mu sie podoba.Jak kazdy facet! powazna rozmowa wyjasni ,albo zburzy. Nie boj sie ,lepiej wczesniej wszystko wyjasnic niz sie meczyc.

Gość engereb
a może prowadzi jakąś sprawę - tajne przez poufne ;)

albo prowokacja, albo twój mąż jest transwestytą. ma jeszcze jakieś damskie gadżety - szminka, tusz, pończochy?

Gość Milejdi_19
moim zdaniem po prostu podnieca go damska bielizna... dostaje od Ciebie mało seksu i szuka innych atrakcji... pewnie się masturbuje, nie jestem pewna czy Cię zdradza fizycznie, psychicznie raczej tak, bo te zdjęcia to normalne nie jest...

Gość pieknie pieknie
stąd to zainteresowanie lumpeksami :D

a czemu wy od razu o zdradzie? transwestytów fascynuje kobiecość, ale nie w sensie pożądania kobiety, ale chęci poznania tego, co kobiece.

Gość twój facet to zboczeniec
u prawników to dość powszechna przypadlość, jak np. taki Piesiewicz.