Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NataliaJ.

Jak nie cierpię rodzinnych spotkań!!!

Polecane posty

Po długich namowach mamy poszłam na grilla wczoraj, bo miała rodzina przyjechać po 7 latach nie widzenia się. Na dzień dobry usłyszałam że sporo przytyłam (w rzeczywistości schudlam),a moja 4 letnia córka jest bardzo masywna. Chodzą i patrzą, w każdy zakamarek domu rodziców, niepotrzebnie komentują Jak można się tak zachowywać? Niewiem po co są takie spotkania? Wszyscy siedza jak na stypie bo nie mają o czym rozmawiać. Po co takie udawanie? Czy u Was też to tak wygląda?

Gość refedrfr
Też a nawet gorzej,potwierdza się że z rodziną dobrze jest tylko na zdjęciu

Gość lolzz
tez nie cierpię spotykać sie z rodziną juz samo przywitanie to dla mnie stres moze u nas nie jest jak na stypie, ale ja zawsze zmywam sie do pokoju po 10 minutach siedzenia mam wyjebane co o mnie pomysla :D

Gość refedrfr
Patrzą ,oceniają a potem obgadują ,u mnie każdy jeszcze się przechwala i nie mam o czym gadać z takimi zarozumialcami

Gość u nas nie ma spotkań
tego typu, po prostu mama dawno z tego zrezygnowała na rzecz spotkań z życzliwymi osobami, więc nie miałam okazji uczestniczyć ... za to w rodzinie męża takie spotkania są na porządku dziennym... moja teściowa dwoi się i troi, kupuje, gotuje, obdarowuje, a ludzie przychodzą, obgadują, plotkują... my nie chodzimy na te "kawki" szkoda czasu i nerwów

Gość refedrfr
ja tez już nie chodzę na takie spotkania ,odkąd dowiedziałam się co o mnie mówią za plecami i jak mnie traktują i olewają to dla nich mnie już nie ma

Gość a co takiego
o tobie mówią ?

Gość Najlepiej na zdjęciu!
Nie spotykam się z rodziną,zwłaszcza że mieszkamy daleko od siebie w innym mieście i pracujemy całymi dniami.Składamy sobie telefonicznie życzenia na różne okazje i to wszystko! Miałam taką sytuacje że wpraszali się kiedyś 3 osoby na weekend,a potem kilka dni bo wzięli sobie urlop.Powiedzaiłam że właśnie wyjeżdżami i w domu mnie nie będzie- przykro mi! Z rodziną najlepiej wychodzi sie na zdjęciu.Jak troche gorzej mi sie powodzilo,to nikt nie zapytał,w czym mi pomóc.Teraz wiedzą że mam dobra sytuacje finansową to rodzina zaczęła sie odzywać! A ile znajomych teraz mnie poznaje i chce sie zaprzyjaznić?! Teraz to ja mam wszystkich w głębokim poważaniu.Najważniejsze są dla mnie moje dzieci i wnuczki!

Gość ihaha patataj patataj mmsmss
a ja nie nawidze spotkan rodzinnych z tytulu swiat Bozego Narodzenia. Nie nawidzeeeeeeeeeeeee wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Do uja. Ja to bym wolala zeby spedzac razem z najblizszymi a nie w dodatku z dalszą rodziną.

Gość rumcajs 2012
ja tez nie lubie

Gość edwefewf
Czy nie sadzicie, ze powinno sie nawet troche na "sile" organizowac takie spotkania i w nich uczestniczyc, bo wypada? Troche glupio odstawac od rodziny...