Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGUILERA

CHCĘ MIEĆ PIĘKNE I SZCZUPŁE CIAŁO!!! ODCHUDZAMY SIĘ!!!

Polecane posty

Oj tam, moja propozycja jest taka, żeby nie zwracać uwagi na osoby, które piszą tu tylko po to, żeby sobie "ulżyć" :) Zamysł topiku jest znany, dlatego myślę, że nie warto przyjmować tu sfrustrowanych i zgorzkniałych osób :) :) :)

Gość vengee
wiem...wiem jest otyłość spowodowana choroba ale jest tez z obżarstwa i siedzenia! więc nie będę się tu wypowiadać może udaj się do dobrego dietetyka!

Gość Buhhaha hahah
Po co??

Existerien Miło Cie powitam w tym NA RAZIE skromnym gronie :) Opowiedz nam jaki masz cel i jak zamierzasz się za to zabrać :) :D

vengee ja np jestem pod opieka lekarza od chorób metabolicznych a w srode mam dietetyka bo była na urlopie ale jak widac w stopce sama tez dałam tade :P dużo osób też nie ma pojęcia o zdrowym zywieniu i to dosłownie :) na owoce :) zjadałam kg np czeresni, mówie owoce to sobie bede jeśc cały dzien owoce a co sie okazało??? Moja doktorowa dopiero mnie uswiadomiła ze owoce maja cukry proste od których sie tyyje bo bardzo szybko sie wchłaniaja a ja jadłam tonami owoce a teraz tylko porcję dziennie, dlatego warto jednak udac sie do specjalisty bo on otwiera oczy na takie reczy o których nawet nie masz pojęcia

kiwi1988ldz i tu masz zdecydowaną rację. Z owocami trzeba uważać mimo wszystko. Ja nigdy nie stosowałam jakiejś diety typu: śródziemnomorska, kopenhaska, Dukana czy inne. Zawsze starałam się MŻ. Ale pomogło mi dopiero jak zdecydowałam się na zabawę z liczeniem kalorii na diecie 1000-1200 kcal. Do tego jakiś ruch, ćwiczenia na wybrane partie ciała. Nigdy nie ważyłam więcej niż 80 kg, ale tragedia zaczęła się po pójściu na studia, ehhh :/

Gość lajla90
Hej, ja chcialabym dolaczyc, zostalo mi ostatnie 5kg. Udalo mi sie osiagnac swoja wymarzona wagew czerwcu, ale znowu sobie pofolgowlam i kg wracaja. Zamierzam jesc 1000-1500 kcl dziennie i troche wiecej sie ruszac.

lajla90 zaczerń sobie nick i zagość się tu :) :) ile udało Ci się schudnąć już?

Kiwi, właściwie nie powinniśmy nazywać tego dietą, ponieważ to jest po prostu zmiana nawyków w odżywianiu. Jeśli do tej pory, to co jadłyśmy przynosiło takie skutki, to jak najbardziej zmiany powinny być długoterminowe.

Dziewczynki ja to uciekam już spać, jutro z samego rana proszę się meldować i z pozytywnym nastawieniem zagrzewać innych do walki :P :D A teraz żegnam się z Wami cieplutko :) :* !

AGUILERA ja teraz jak ide do sklepu zanim cos włoże do koszyka to sprawdzam skład kalorie i td wiec teraz zakupy troche trwają heh ale dopiero teraz widze jak nie zdrowo jadłam i jak kalorycznie :) np serki almette które uwielbiałam, serki bonżur i td niby normalne jedzenie a ddopiero teraz widze ile to ma kalori :-/ nawet bym nie pomyslała:-/ teraz jem tylko obiad na parze ryba, filet, warzywa niesłodze nie jem słodyczy, nie pije soków napojów no chyba ze sama wyciskam :) nie jem pieczywa, przetworów mącznych i td :) ciesze sie ze teraz tak sie odżywiam, czuje sie lepiej, nie jestem spuchnieta i wydenta i wogole samopoczucie lepsze:)

ja mam nadzieje ze w tym tyg wkoncu dowioze orbitrek :P do tego brzuszki :) i może A6W:P taki mam plan, mam 2ke dzieci wiec ruchu mam sporo :D

Gość lajla90
Zaraz sie zaczernie :) ciezko mi powiedziec ile dokldnie schudlam, bo w momencie gdy zaczynalam zmieniac swoje nawyki nie wchodzilam na wage. Gdy schudlam tak na oko 5-6 kg, zaczelam faktycznie stosowc diety i stracilam kolejne 5kg. Wtedy powinnam przestac sie odchudzac, ale bylo mi malo i schudlm kolejne 4-6kg i zaczely sie u mnie problemy zdrowotne oraz napady obzarstwa. Koniec koncow wrocilo mi jakies 10 kg z czego 5 chce zrzucic..

Gość lajla90
U mnie to bylo spowodowne tym, ze zmiast zdrowo sie odchudzac to glodzilam organizm. Mialam epizody bulimii, ataki obzarstwa, czy anoreksje tez to ciezko mi samej ocenic. Teraz to wmiare ogrnelam i chce osiagnac wymarzona wage w madrzejszy sposób.

Hello :) layla mam podobnie jak ty- nie stawałam na wadze długoo. W poprzednim okresie kiedy cwiczyłam regularnie schudłam 7kg, ale nie ćwiczyłam przez ok 3msc (w tej chwili mam 3kg na plusie- od tamtej pory) W między czasie znów zaczęłam ćwiczyć, ale nadal wagi nie używałam. Zaczęłam za to notować obwody, no i udało mi się przez ost tygodnie zjechać sporo. ;) Także jestem dobrej myśli ;) Jest dobrze, będzie lepiej ;)

Gość lajla90
Ja nie jetem gruba,ale wkurza mnie,ze zaprzepaszczam to co osignelam. Ten weekend minal pod znakiem wielkiego obzarstwa(naszczescie to dlatego,ze imprezowlam i grillowalam przyjaciolmi, a nie objadalam sama w domu), ale od jutra biore sie za siebie.