Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adddam24

Poznałem dziewczyne która:

Polecane posty

Gość Adddam24

- ma troszkę dziwne przyzwyczajenia albo ja się mylę - byliśmy u mojej babci i siedzimy w gościnnym pokoju, ona widzi że w kuchni u mojej babci jest otwarta półka i poszła ja zamknąć - zawsze ma w torebce swój cukier brzozowy w pudełeczku, który wyciąga nawet w restauracji jak chce posłodzić oraz jakąś swoją sól - gdy siedziała u mnie w pokoju i zobaczyła ze nie mam encyklopedii alfabetycznie ułożonych automatycznie musiała je przestawić - w swoim pokoju ubrania ma poukładane kolorami - mnóstwo pudelek w szafie ponumerowanych, mówiła ze to rzeczy w których nie chodzi bądź pamiątki - gdy daje głośnik na telewizor to zawsze liczba musi być z końcówką 0 albo 5, raz dałem 23 to nie mogła wytrzymać , a ja nie chciałem dać na 25 no to głupota, wpadła w szał dosłownie śliczne z niej dziewczyna, ambitna ale strasznie dziwna, w torebce też zawsze ma grzebien i ciągle sprawdza czy włosy równo ułożone czy ona jest normalna?

Gość refedrfr
jakaś pedantka do granic możliwości,ma ścisły umysł?

Gość Koleś123
tak do końca normalna to chyba nie jest ale są gorsze udziwnienia na tym świecie

Gość Adddam24
na asesurze komorniczej, to może być coś związane z zawodem?

Gość s.Fiutcjanta, furtianka
a co będzie z ruchankiem, w określony dzień, dwa ruchy i wyciąg, oj uciekaj, gdzie pieprz rosnie

Gość wirtuozeria mizerii
Ananke-nerwica natręctw :O

Gość Adddam24
co maja do tego rachunki

Gość ja pani wasza
ciesz sie ze nie jest balaganiara i dba o wyglad

Gość Koleś123
jak będzie pukanko to penisa będziesz będziesz mógł wlożyć np.30 razy lub 35 bo 33 to już będzie źle...hehehe

Gość regergrea
Aż tak ci to przeszkadza? Wolałbyś żeby co robiła?

Gość Adddam24
nie chce aby byla bałaganiarą ale to takie dziwne zachowanie, mama mówiła ze kazdy komornik tak pewqnie ma, ale ja sądze ze to jakoś zwiazane z psychiką

Gość Adddam24
ktos jeszcze sie wypowie

Gość do szkoły matoły
To nie przyzwyczajenia, a nerwica natręctw. Skoro to Twoja dziewczyna a nie przypadkowa osoba, to zagadaj o to delikatnie, że zauważyłeś, że ma takie nawyki, zobaczysz co powie. Może potrzebuje pomocy, nie wie jak sobie z tym poradzić??

Gość Adddam24
Ale ja nie wiem juak mam jej to pwoiedziec, ej słuchaj dla mnie to nienormalne

Gość er4ffffff
może i jest nienormalne ale czy tak cię to męczy że nie chcesz kontynuować znajomości?czy jednak da się z nią wytrzymać i wtedy po jakimś czasie możesz ją zapytać czy to nerwica czy coś innego

Gość Adddam24
to nie jest az tak denerwujące, ale dziwne, oglądając telewizje musi głośnik być na równe 20 albo 25 - jak się umówimy np. na 15 i mam po nia przyjechac to mam byc o równej 15 - ona np. nie przyjdzie o 14.55 czy 57 - taką ma schizę - ma juz 26lat, wczesniej właśnie myślałem ze to takie zobocznie zawodowe, bo komornicy mają taki schizy, ale teraz myśle czy to normalne

Gość ner natrectwwwwwwwmamtezi ja
to nerwica natręctw, ja mam np. schize na punkcie papierkow, dokumentow, musza byc rowno poukladane, jak cos wypelniam to kilkadziesiat razy sprawdzam numer dowodu itp czy sie zgadza, jak wypisuje przelew to sprawdzam takze kilkanascie razy czy jest dobry nr, rach bankowego. Dokumenty mam poukladane numetrycznie i kolorami segregatorow. Oporcz tego jak widze np. banery, jakies reklamy to czytam je na wspak...... ehhhhhh moj maz juz sie przyzwyczail