Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaaaaaaa

czy to jest powod do tego ze czuje sie nieatrakcyjna>>

Polecane posty

Gość agataaaaaaaaaaaa

Mam dola zawsze jak wcyhodze faceci leca na moje kolezanki ,zagaduja do nich, patrza sie na nie a ja czuje sie jakbym byla najbrzydsza kobieta na swiecie i zaden facet nawet na mnie nie spojrzy

Gość kwak szpak
może się zachowujesz inaczej niż Twoje koleżanki nie miałam nigdy zbyt urodziwych koleżanek, a zawsze one były bardziej towarzyskie, mnie mężczyźni nie interesowali do jakiegoś 23 roku życia, zawsze wszystkich spławiałam i mam bardzo zachowawczy styl bycia, trzymam dystans wielokrotnie słyszałam, że jestem niedostępna, co również uważałam za tani chwyt za to moje mało urodziwe koleżanki nadrabiały strojem i zachowaniem, zauważyłam, że im brzydsza tym bardziej łasa na komplementy i kokietująca wśród podlotków to ma ogromne znaczenie, zresztą nie tylko u płci męskiej z żeńską jest tak sam pamiętam tych misterów liceum albo podstawówki brzydkich jak noc listopadowa, za to fajnych, cool kozaków później to się normuje i nikt nie przekona trzydziechy, że ten quasimodo jest przystojny, a ta smoczyca seksowna

Gość agataaaaaaaaaaaa
nie jestem otwarta na nowe towarzystwo ,ale mi po prostu chodzi o to ze do nich obcy mezczyzni podchodza zagaduja a do mnie nie

Gość pewnie dlatego ze sa 2 metody
prawie nigdy nie chodzi o urodę a o pewność siebie, towarzyskość i o uśmiech :)

Gość agataaaaaaaaaaaa
nie uwazam sie za pieknosc, sadze ze moje kolezanki sa atrakcyjniejsze ode mnie .Zastanawiam sie co jest powodem w tej sprawie moja atrakyjnosc,czy moje zachowanie

Gość wheidf
witam też jestem nieatrakcyjna witaj w klubie po co Ci jakiś kretyn u boku pozdro

Gość poiufdcvbn
a kto powiedzial ze ona jest brzydka moze sobie to wmawia

Gość typowapolka
Jak tak miałam, to wypiłam 100 gram i byłam NAJATRAKCYJNIEJSZA, pić trzeba!

Gość wheidf
brzydka to nie znaczy nieatrakcyjna. :O inaczej wszyscy bylibyśmy znawcami dzieł sztuki :classic_cool: ja się nie uważam za brzydką ale że jestem nieatrakcyjna dowód dają mi inni ludzie.

Ahmed, podobno jestem i ładna i inteligentna :classic_cool: ale to tylko jakieś niepotwierdzone ploty 😭

typowapolka sama widzisz, o otwartość chodzi :classic_cool: żeby nie być sztywnym jak zagaduja. i UŚMIECH, dziewczyny, trzeba być pozytywnie nastawionym do świata!

dodam jeszcze że jak mam czasem takie dni że po prostu mam dobry humor, to wtedy często słyszę że ladnie wyglądam, mimo że z urody uważam że jestem zupełną przeciętniarą ;)

Gość poiufdcvbn
jaki to dowod wheidf??

Gość wheidf
Ahmed - prosiłam o rzecznika? :o obojętność, ewentualnie króciutka serdeczność i coś na kształt zainteresowań (tylko wtedy jeżeli mam krótką spódniczkę), a później zlewka ogólnie nie wiem bo nie wychodzę. nie lubię ludzi chyba że tak jak Wy w formie nicków :classic_cool: