Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie dlatego ze sa 2 metody

Ahmed! Witaj! Jak Ci dzień mija?

Polecane posty

😍:classic_cool:

tak, własnie robię, gotuję sobie obiad :classic_cool: a tak w ogóle to w planach miałam wczoraj iśc na zakupy a dzisiaj się cały dzień lenic, a wyszło odwrotnie :classic_cool:

Tylko sobie? :o Czy może porcja taka spora, że dla mnie też starczy? :classic_cool: Tzn. wczoraj się cały dzień leniłaś a dzisiaj byłaś na zakupach? A gdzie zdjęcia z wojaży?! A tak w ogóle to jesteś Ty? - pisząca z małej i nie kończąca kropką? :D Może podaj swoje wymiary - wzrost, waga, nr buta i obwód uda, bym mógł Cię w sposób łatwy identyfikować :)

sobie od ust odejmę byś Ty się mógł najeść więc się nie martw 😍:classic_cool: wymiary? :O eee, daj mi troszkę czasu, muszę kilka deko schudnąć, wtedy podam :classic_cool: tak, to ja, bym nie zaczepiała gdybym to nie była ja :classic_cool: a na zakupach jeszcze nie byłam, najem się to pójdę żeby gdzieś po drodze nie zasłabnąć ;)

To ja poproszę wariant, kiedy to będziemy sobie wyjadać z talerzy ❤️ E - z tymi wymiarami to był test, myślałem, że podasz, bo wiesz, że one i tak się nie liczą, liczy się tylko to, co między nami - ogromna więź, jedność, chęć pisania razem i dokuczanie, które powoli przemienia się w zaciekawienie, a później przerodzi się w niczym nie skażoną miłość :classic_cool: A tak w ogóle to w Tobie można się zakochać? ❤️ Posiadasz znaki szczególne?

podobno można się zakochać 😭 ale ja się w sobie nigdy jeszcze nie zakochałam więc nie wiem :classic_cool: znaki szczególne? sama nie wiem, zaskoczyłeś mnie tym pytaniem :D a Ty jakie posiadasz? ;)

Jestem ciemny :classic_cool: Analiza tego gif-a przy stwierdzeniu, że podobno można się zakochać jest ciekawa :D = obiecuję, że się w Tobie nie zakocham, nie obiecuję, że Ciebie w sobie nie rozkocham :classic_cool: Pewnie nie zakochałaś się jeszcze w sobie, bo nie potrafiłaś dostrzec swojego piękna, które to można - raz dwa - zauważyć. Przebija ono przez każdą Twoją literkę, w sposób niezwykle umiejętny ukazując pozytywny obraz Twojej, jakże wspaniałej, osoby :classic_cool: ❤️ Znak szczególny - niepewność, niewiedza :P

Twe słowa w mą stronę to balsam na mą duszę 😍 niepewność czego? kogo? jak? :classic_cool: i powiedz czego jeszcze nie wiesz, może ja to wiem, to Ci powiem :classic_cool: a zakochać się i kochać można na różne sposoby, ja już jestem zauroczona Tymi literkami które do mnie kierujesz 🌻:classic_cool:

Piszę, jak czuję ❤️ Nigdy nie kłamię :classic_cool: - sam zresztą wiesz, że piszę prawdę ;) Jak to kogo? - siebie, bo, że mnie można być pewnym, to doskonale pewnie wiesz :classic_cool: Super, że mnie uświadomisz, jeśli będziesz wiedziała coś, czego ja nie wiem :) To ile byś chciała mieć lat - zakładając, że lat tyle nie masz. Jeśli byś chciała mieć lat tyle, ile masz - to proszę nie pisać ile byś mieć chciała, bo ja nie chcę wiedzieć ile masz lat, tylko ile nie masz, a mieć byś chciała! :classic_cool: ;) Ja się w Tobie kochałem już wówczas, gdy Cię jeszcze nie znałem ❤️ A na jaki sposób preferujesz kochać? :classic_cool:

miłość musi być silna i głęboka na poziomie duchowym, wtedy i na poziomie cielesnym taka będzie :classic_cool: a urodziny niedługo obchodzę osiemnaste... już dziesiąty rok z rzędu :classic_cool: a Ty? :) Ty niepewny siebie? bo tak to rozumiem, czy dobrze rozumiem? nie wierzę, że taki sympatyczny i czarujący osobnik płci męskiej może być niepewnym siebie, no niepodobna :classic_cool:

Z tym, że na poziomie cielesnym jest silna i głęboka wówczas, gdy się kogoś przeogromnie kocha - to zdam się na Twoje doświadczenia. Ja nigdy nie wplątywałem w to uczuć :classic_cool: ;) Jeszcze trochę a osiemnaste będę obchodził po raz drugi ... ... ale nie tyle ile pomyślałaś, też nie - ciut mniej = odejmij jeszcze rok :) A nie, jak by to w delikatny sposób przekazać ... pewnie przekazałem wiedzę w nieodpowiedni sposób, przez co Twoje wnioski były ciut niezgodne z prawdą :classic_cool: Jeśli chodzi o pewność - to ja wiem jak się zachowam w sytuacji, której przewidzieć się nie da :classic_cool: Przez Ciebie się rozkleiłem, miałem tutaj przebywać tylko w celach hmorystycznych = boję się Twojego wpływu na moją, jakże skromną, osobę! Czy moje obawy są uzasadnione? - jeśli tak, to proszę podać przynajmniej 10 argumentów za tym przemawiających.

warto wplątać w to uczucia a nie tylko chuć ponieważ tylko wtedy jesteś w stanie osiągnąć prawdziwy szczyt. :classic_cool: różnica wieku nie ma znaczenia dla prawdziwej miłości. 😍:classic_cool: ja nigdy nie wiem jak się zachowam w sytuacji zarówno takiej którą da się przewidzieć, jak i takiej której się nie przewidzi. taki wariat ze mnie :classic_cool: :O kafeteria to daje całe spektrum uczuć i emocji, nie tylko dla śmiechu warto tu czasem bywać :classic_cool:

Skoro tak piszesz, to będę się musiał zakochać, by to sprawdzić :classic_cool: ❤️ Czyli byłabyś się w stanie zakochać w kimś z XXI wieku? :classic_cool: ;) Heh :) - wiedziałem, że z Ciebie niezła modelka :classic_cool: To co najczęściej wynosisz z kafe? :P A Ty zawsze na pomarańczowo? :classic_cool: ❤️ 🌼

jestem w stanie zakochać się w każdym bez względu na wszystko, o ile ta osoba przejdzie przez sito moich wymagań. to wieloetapowy challenge. :classic_cool: kafeteria to śmiech, żarty, ale też pytania i porady. :) a dla Ciebie? prawie zawsze na pomarańczowo, czasem przywdziewam jakiś czarny kubraczek ale za każdym razem o innym fasonie. :classic_cool: a Ty? to Twój jedyny nick?

dla ciebie pewnie to ostatnia szansa na cos kolwiek bo siedzisz tu od rana do nocy ,pewnie nie było brania w realu wiec tak jak wiekszość kończysz w scieku

bądz dobrej myśli wsród zdesperowanej brzydoty nawet taki bambus coś znajdzie :-)

no i oczywiście podszywy :O nie zwracaj na nich uwagi.

Możesz się bać, ja na wszystko znajdę sposób :classic_cool: O, porady - w tym celu korzystam z "tematycznego" forum :) Tutaj jakoś bardziej dla zabawy :classic_cool: Ja zawsze na czarno :classic_cool: - z tym, że codziennie zmieniałem nick :D Ahmeda mam od 2-3 dni i jakoś ciężko mi się z nim rozstać :( - tak, to przez Ciebie ❤️ 🌼 Rozumiem, że nie masz pojęcia dlaczego nie przywiązujesz się do nicków? = mam Cię uświadomić? :classic_cool:

zwracaj tylko na mnie ,ja tez nie mogę nikogo znależć ,jestem mała ,gruba i brzydka ,pewnie znajdziemy wspólny temat :-(

o tak uświadom mnie mój internetowy kasanowo

uświadom mnie. :classic_cool: aż się boję. :classic_cool: zdradzisz, jakie były Twoje wcześniejsze nicki? :) i coś mi się nie wydaje, że Ahmeda masz tak krótko, choćby po ilości logowań to widać i po tym, że gdzieś już wcześniej tego nicka widziałam :classic_cool:

zmieniasz nicki codziennie to pewnie siedzisz tu non stop ,szkoda,ze wczesniej się mijaliśmy bo ja też nie mam perspektyw i tyle czasu zmarnowaliśmy na daremno ,ale teraz nadrobimy :-)

"jestem mała ,gruba i brzydka" ach podszywko. skąd wiedziałeś? 😭 i jak teraz mam kogoś znaleźć na kafe skoro mój największy sekret odkryłeś? 😭:classic_cool:

szkoda mi tylko dzieci jakie moglibyśmy mieć bo co to moze wyrosnąć z dwóch taki głąbów :-(

dlaczego podszywy się na mnie uwzięły. :(

jednak desperacja jest silniejsza niz krzywda naszych dzieci,pisz ahmedzie pisz

ktoś tu chyba ma problem. komu wadzi, że sobie z Ahmedem żartobliwie piszemy? :O naprawdę żałosne to jest, własnego życia nie macie? tak, siedzę często na kafeterii, co dzień, nawet w pracy wchodzę, i co z tego? :O jak masz takie zajebiste życie to czemu ty podszywko tutaj tak często wysiadujesz, i śledzisz ruch każdego kafeterianina?

Zmieniam - wchodzę tylko w celach humorystycznych na zasadzie jednego zdania w danym temacie ;) Ahmed od 2-3 dni, nigdy nie kłamię :) - a spora liczba postów = zaszalałem ostatnio ;) Jesteś świadoma życia aż za bardzo :) Czyli na pomysł "jednorazowego" - czarnego nicku - nie wpadłas przez przypadek, widać, że lubisz się czasami zabezpieczać ;) Na mnie powoli czas, podziękować za miłą wymianę zdań ❤️ 🌼 😘 Jakby co ... to jestem pod ręką ;)