Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srututumajtkizdrutu

jaka konsole mi poradzicie???

Polecane posty

Gość srututumajtkizdrutu

Nie znam sie na tym kompletnie!! Zielona jestem totalnie wiem tylko ze cos takiego jest :) a mianowicie mam na mysli taka konsole co to mozna cwiczyc sobie z nia czy fitness czy tance czy grac w tenisa.. na internecie znalazlam xbox albo nintendo ale tak naprawde nie wiem co lepsze i ma wiecej mozliwosci kazda opinia i rada na wage zlota!!

Gość niuu
fitnes i taniec ale taki że się zmęczysz to jest na xbox360 wraz ze sterownikiem kinect koniecznie.

Gość srututumajtkizdrutu
dokladnie zeby sie zmeczyc :) ale tez jestem poczatkujaca zeby nie bylo za trudne :D bo sie zniechece

coś takiego to xbox z kinectem lub nintendo wii ale lepiej poczekać trochę bo zbliża się nowa generacja konsol ;)

Gość srututumajtkizdrutu
jak to nowa generacja? pewnie tez w cenie :)

za około pół roku-rok maja wejść konsole nowego typu więc niewielki jest sens kupować teraz konsole ;]

Gość srututumajtkizdrutu
hmm. pol roku rok to sporo jak mi potrzebna juz :) tak szczerze to do tego czasu moze juz mi sie znudzic i bedzie stala ... wiec tez nie wiem czy czekac tyle i placic duzo kasy

Gość srututumajtkizdrutu
ale co jest lepsze nintenda czy xbox ? to pierwsze chyba tansze ale czy gorsze?

Gość srututumajtkizdrutu
pc czyli kompa stacjonarny :) ?? heh.. mi chodzi o mozliwosc cwiczenia tanczenia i takich wlasnie gier na tv

Gość srututumajtkizdrutu
a moze sami posiadacze sie wypowiedza? takich gier o ktore mi chodzi

Gość Mario Bolucci
Playstation i do tego PS Move

Gość Lepiej wybierz
xbox360 z kinect

Gość Dorian788
Ja tez polecam xboxa z kinectem, nie dość, że ja mam fun, to jeszcze dziewczynie żeby mi nie ględziła kupiłem zumbę http://punktgracza.pl/575-zumba-core-bonus-x360-preorder.html i teraz przynajmniej nie słysze " o znowu grasz". Tylko problem mam bo muszę się dzielic konsolą, no ale coś za coś:p

Gość trytonius
PS3

Gość gość
Obecnie korzystam z Xboxa One. Bardzo fajna konsola, do której udaje mi się bardzo tanio dostać akcesoria. Tutaj np. http://www.satland.pl/ssi/10444-xbox_360_one,order_asc,PRODUKTNOWOSC.PRODUKTNAZWA.html dostałem świetne baterie i adaptery w niskiej cenie, więc zdecydowanie wygrywa z PS4

Gość borek7777
Myślę, że Nintendo jest warte uwagi :) Dodatkowo jest to konsola mobilna, co zdecydowanie ją wyróżnia. Ja posiadam najnowsza wersję (http://powerplay.com.pl/kategoria/nintendo-switch) i bardzo sobie chwalę, jest też możliwość rozgrywek w kilku graczy, więc masz też kolejną dodatkową funkcję na spotkania ze znajomymi :)

Gość gość
Korzystam z PS4 i to dla mnie najlepsza z dostępnych konsol. Zamówiłem ją przez internet w sklepie www.hdmarket.pl razem z kilkoma gierkami a potem zabarykadowałem się w domu :)

Gość gość
Teraz jest spoko promocja na media expert, koniecznie poczytaj o niej, oddaje się starą konsolę i o jej wartość pomniejszają CI cenę nówki PS4 PRO no i do tego bon na jakieś akcesoria/gry do niej :)

Gość gość
ooo mega na promo na media expert , od dawna marzyłem o ps4 pro

Gość gość
ja tam wolę xboxa one x :) teraz w media expert macie promo oddajesz xboxa 360 i dostajesz rabat na one x i do tego fifę19 :D

Gość gość
xbox one. Jak masz 360 to w media expercie możesz wymienić na one x. dostajesz na to też 250 zł.

Gość Julia12345
Ja mam XBOX 360 z kinecktem i Playstation 4 Pro z okularami VR. Zależy na co Cię stać. Na oby dwie konsolę masz grę, która u mnie jest na prawie każdej imprezie "Just dance". Polecam spróbować.

Gość gość
do tego xboxa to dają prawie 500 zł jakby tak zsumowac jeszcze fife.

Gość gość
tez xboxa zwłąszcza teraz jak jest ta promocja..