Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adam_lukasz

strony internetowe za pół ceny

Polecane posty

Gość adam_lukasz

Witam. Wspólnie ze znajomym jesteśmy na etapie zakładania działalności gospodarczej polegającej na projektowaniu stron internetowych. Nie chcemy rozpoczynać od zera, bo ZUS nie ma litości, a o każdego klienta trzeba walczyć, dlatego w momencie otwarcia działalności chcemy już mieć kilka dobrych pozycji w portfolio, które zachęcą do skorzystania z naszych usług. Mam w tej chwili dwie pozycje, chciałbym przynajmniej jeszcze dwóch, w związku z czym pragnę ogłosić, że wykonamy stronę internetową ZA PÓŁ CENY. Traktuję to jako inwestycja w moją firmę, dlatego jestem gotowy do podyktowania tak niskiej ceny. Zależy mi też na czasie, bo do końca sierpnia chcemy otworzyć działalność, dlatego warunki są naprawdę atrakcyjne. Nie ma haczyków. Płatność dopiero po wykonaniu zlecenia. Ryzyko? Żadne. Nie u mnie. Po wykonaniu zlecenia będę prosił o wystawienie mi opinii, dlatego gwarantuję, że przyłożymy się do pracy. Kontakt: adam_lukasz[at]o2.pl Nie przegap okazji! :) Tym okleapanym hasłem reklamowym zapraszam do skorzystania z naszych usług. Pozdrawiam serdecznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować