Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEGAFon

Fan Klub Dzieci WIosennej mamy

Polecane posty

Gość MEGAFon

Zakladam ten topik na opinie i pytania dotyczace Dzieci Wiosennej Mamy :) Sama jestem w podziwie 3 sliczne i jeszcze poubierane ❤️ Wiosenna mamo skad kupilas plaszczy dla swoej starszej córki?! Czy ubierasz tak modnie dzieci na codzien? Do przedszkola tez? Jakie sklepy najczesciej odwiedzasz?

Gość Niko_1234
Ohooooo...wiosenna znowu sama zalozyla o sobie topik:O Co za niedowartosciowana i sfrustrowana idiotka

Gość MEGAFon
No akurat nie :)

Gość serenada nocna
Sorry, ale nie wierze zeby jakakolwiek normalna kobieta ( moze i matka) zakładałaby tak beznadzijenie infantylny i głupkowaty topik. Nie wierze. I to ze takie bzdety moze pisac sama wiosenna jest jak najbardziej mozliwe.

Gość MEGAFon
a tam a tam :P z ciekawosci pytam :) z reszta uwazam ze dzieciaczki ma b. ladne no i nikt nie zaprzeczy ze swietnie ubrane ❤️ 🌻 👄

Gość buahahahahhahahahahahha
tym bardziej ze siedzi wlasnie na kafe i pierdoli jak zwykle trzy po trzy:D:D:D a bachory pewnie same kolo siebie robia bo mamusia idiotka znowu wisi na kafe:D:D:D

Gość lubie lody nietypowe
problem wiosennej polega chyba na tym, ze jej CALYM (po prostu calym) swiatem sa jej dzieci, nic wiecej. poza tym to chyba fajna babka.

Gość MEGAFon
lubie lody nietypowe to akurat chyba najwiekszy plus :) chcialabym miec taka mame :)

Gość 090-09
ja nic nadzwyczajnego w tych dzieciach nie widzę. Ładnie ubrane... jak tysiące innych. Przecież logiczne że umieściłą tu najpiękniejsze zdjecie wg niej.

Gość Autorko , tak
Co wy wszystkie nienormalne jesteście (głównie autorka)? Co ty z człowieka robisz bez jego zgody, fan klub? Kobieta różni się od inych matek bo nie bluzga na prawo i lewo, bo wie co mówi i nie zmyśla, bo stara się być szczera i do tego ma fajną rodzinę i co ? Aż tak bardzo się wyróżniacie że wiosenna mama uchodzi za dziwoląga dla którego warto zakładać fan klub? Chyba tak :D. Miejże trochę poziomu autorko .

Gość klikajac w myszke
nie wiem po co niektore dzieci pokazuja swoje dzieci na kafe

Gość klikajac w myszke
kobiety* pozno juz :P

Gość rycze ze smiechu...
z calym szacunkiem do wiosennej mamy ale jestem na stowe pewna, ze to wlasnie ona zalozyla sobie taki topik. Swiadczy o tym sposob w jaki sie wypowiada, infantylny, żałosny tekst. Jesli chodzi o ubior dzieci - to chyba oczywiste, ze jesli juz ktos publikuje zdjecia swoich dzeci (głupota...) to pokaże ich w najlepszych i najfajniejszych stylizacjach. podejrzewam, ze dziecko ma jeden taki plaszczyk, i dlatego jej go zalozyla. Ale niewazne, sam fakt samouwielbienia sie w taki a nie inny sposób, jest po prostu żałosny :-(

Gość Ale obciach współczuję
Nie umieściłabym tu najpiękniejszych zdjęć swoich dzieci-bałabym się że jakiegos pecha mi to przyniesie Ktoś jakieś uroki mi na nie rzuci. Mimo że mam się czym chwalić to nie chce bo moje szczęście to moja tajemnica-nikomu nic do tego-nie chce się tym z nikim dzielić bo ten ktoś i tak szczęśliwszy od tego nie będzie-mało tego-będzie mi zazdrościł i źle życzył. Jeśli więc wiosenna jeszcze żyje i jej dzieci nie chorują to znaczy że nikt ich jej nie zazdrości. Ja wole nie ryzykować pewnie uważam że ryzyko jest dużo dużo wyższe...

Gość rycze ze smiechu...
ja tam nie wierzę w takie rzucanie uroków, ale nie mam nic do innych, którzy myślą inaczej. Ale właśnie - moje szczęście, moja rodzina, moje życie, moja sprawa/

Gość rycze ze smiechu...
ja mam akurat jedno dziecko i ubieram go wg mnie bardzo fajnie, ale nie musze sie tym chwalic na necie, mam okazji mnostwo do wyjsc przeciez, prawda? codziennie gdzies sie czlowiek pojawia ;-))

Gość klikajac w myszke
nom tez bym nie chciala zeby mi ktos na dzieci lookal i o nich sie rozwodzil :-/

Gość pogieło was
dzieci jak dzieci ..nic specjalnego. Nie rozumiem jak można wystawić zdjęcia swoich dzieci na forum publicznym.Ciekawe dlaczego nie wystawi zdjęć swoich i męża .

Gość dendrologiaa
swojej fotki wiosenna nie wstawi bo jest gruba, mala i brzydka po prostu...dlatego musi swoje frustracje leczyc dziecmi,co innego jej zostalo? nie ma pracy,ma tylko dom i dzieci na glowie zero ambicji, planow, zero jakiegos normalnego zycia wiecznie kupki i zupki:O

Gość a dendrologiaa
smukła, wysoka i piękna :D Po jagiellonce :D :P

Gość mamuśkaMałejZuzi
macie coś z głową, żeby zakładać taki głupi topik! zazdrościcie dziewczynie, że ma 3 zadbanych dzieci i czas na to, żeby ciekawie opisywać swoje przemyślenia na kafeterii?

Gość strawberry:):)
jasne,zazdroscimy...normalnie padamy juz z wrazenia nad tymi niemrawymi dzieciakami od wiosennej-wiecznie chorymi, bladymi i totalnie bez zycia-nawet na tym zdjęciu wygladaja jak sniete ryby

Gość no i dobrze
no jasne zazdrościmy wiosennej ze najlepsze lata spędza w domu lub szpitalu z wiecznie chorymi dzieciakami.

Gość fghhjk
masakrAAAA

Gość loloina 31
wiosenna to kawal baby a jej dzieci ktos chyba jednak zauroczyl bo ciagle maja powazne problemy ze zdrowiem...

Gość klikajac w myszke
chore? na co? rzeczywiscie blade sa jakies.. biedne maluchy a wiosenna jak wyglada? duza jest piszecie???

Gość loloina 31
Nie bede pisac na co ,sama pisala w paru tematach .To nie moja sprawa...Ja bym tylko na jej miejscu sie bala ze ktos mi dzieci zauroczyl:( Wiem ,zabobony,ale...sama nie wiem Ja nie ufam ludziom,wiem jak bardzo sa wredni i zazdrosni.

Gość galka mala
Ladne dzieci,choc takich znam mnostwo Ladne i zadbane(choc wcale nie takie modne),ale do pieknych im daleko.