Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dclbhvgg

Bol OBU kciukow. Co to moze byc?

Polecane posty

Gość dclbhvgg

Czesc, Spotkal sie z tym ktos? Od tygodnia bola mnie oba kciuki naraz. Zaczely bolec jednego dnia, od nasady wzdluz dloni w kierunku nadgarstwa + stawy. Bola przy ruchu i podnoszeniu ciezkich przedmiotow. Czy np zalapalenie stawow moze sie objawiac w dwoch dloniach jednoczesnie? Slyszalam ze moze to bys spowodowane zwiekszonym napieciem w karku.. Pytam tu, bo chce miec mgliste pojecie co to moze byc. Nie chce sie faszerowac jakas bezsensowna chemia

Jestes wypieszczona a maz za duzo pracuje. Zajmij sie czyms, przestan sie skupiac na sobie hipochondryczko.

Gość dclbhvgg
haha dzieki :) NIe jestem chipochondryczka. Po prostiu bola mnie obie dlonie w ten sam sposob, to raczej nie jest spowodowane urazem mechanicznym. Nie rozumiem "maz za duzo pracuje" :))

Gość dclbhvgg
hipo*

A może kiedyś miałaś te kciuki złamane lub zwichnięte, bo ja miałam jeden i zawsze gdy jest zmiana pogody to właśnie mnie boli. A jak nie to może właśnie je stukłaś i dlatego Cię bolą.

Gość Marzenia się spełniają_*
tak, to może być zapalenie stawów poproś też lekarza o skierowanie na badanie kwasu moczowego we krwi