Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulijanka123

czy mam być zadrosna? czy jestem przewrażliwiona? przeczytajcie

Polecane posty

Hej mam problem mieszkam ze swoim chlopakiem i z kolezanka bardzo ladna i mila. wczoraj była sytuacja że zrobilam lody w pucharkach dla siebie i dla mojego chlopaka a on do mnie a może paulina chce? pytałaś jej? i się wkurzyłam. a rano mielismy jechac do factory takie hale targowe i ja jestem w lazience a on jej pyta czy jedzie z nami ? nawet nie powiedzial mi czy chcialabym zeby ona z nami pojechala. co mam o tym myslec

Gość o jaaaa...sd.a.
a co to wasze dziecko jest czy co? zxe muscie wszedzie zabierac..,.

Gość trhgrr
jesteś przewrażliwiona,skoro mieszkacie razem to chyba można ją poczęstować ,ma patrzeć jak wy jecie??Nic złego nie zrobił że jej zaproponował ,co innego jak by więcej czasu z nią gadał czy flirtował ale nie robi tego ,więc w czym problem?Ps.JAK jesteś zazdrośnicą to nie powinniście mieszkać z koleżanką

Gość nie podoba mi się to.........
Spytaj czy jest z koleżanką czy z tobą,z usmiechem,ciekawe jak zareaguje.Albo cos już ich łaczy,albo dopiero się zaczyna.

Gość trhgrr
* miało być więcej czasu z nią gadał niż z tobą

nie widziala jak jemy bo mamy swoj pokoj a ona swoj. :) jestem zazdrosnica ale tez nie do przesady jak mi ktos nie daje powodow to spoko dlatego moge mieszkac i z 10 kolezankami i jak wszyscy beda ok to mi to nie przeszkadza

Gość A ja myśle ze ona mu sipodobaj
Podoba i chce z nią spędzać czAs, zaraz będzie kombinowal jak tutaj spędzić z nią czas sam na sAm, zwolnić sie spracy, udawać chorego? Ona jak reaguje na niego?

Nie jest zazdrosnicą,ciekawa jestem czy chciałbyście wychodzic ze swoim chłopakiem w towarzystwie koleżanki,która i tak ciągle prawie z wami przebywa w jednym mieszkaniu.

nie podoba mi sie to... wez nie żartu my planujemy slub za 2 lata jestesmy 7 wiec jak by on cos takiego mi odwalil to bym ich oboje zabila

Gość trhgrr
może cały czas wychodzić z koleżanką to nie chciałabym ale o poczęstowanie czymś mam być zazdrosna?to zwykła uprzejmość

zaraz popadne w pranoje. ona jest naprawde przemila mówi do niego Rafałku nigdy Rafał tylko zawsze Rafałku. nie wiem jak ocenic ich relacje nigdy nie przebywa z nia sam na SAM TAK ZE JA W POKOJU A ON IDZIE Z NIA GADAC

Gość taka_prawda
Jak dobrze obserwujesz to takie rzeczy się widzi np. to, że Twój facet jest pobudzony w towarzystwie koleżanki, że ciągnie go do niej, robi wszystko by przebywać z nia, "troszczy się o nią".

Jeżeli chciał ją poczęstować mógł sam zrobić dla wszystkich deser,a nie wysługiwac się swoją dziewczyną,nie przygotowywał,więc niech nie proponuje.Ciekawe czy koleżanka jest tez tak miła i was częstuje ,jeżeli tak to jeszcze jestem w stanie zrozumiec jego propozycję.

Gość gajbel
nie jesteś przewrazliwiona ,jesli ci na nim zalezy to możesz zacząć się bać i pisze to jako facet bo tez tak robiłem :-)

nie raczej nie robi takich rzeczy zeby z nia przebywać > ale zachowuje się dziwnie w jej towarzystwie tak inaczej znam go juz tyle czasu wiec wiem. ostatnio powiedzial przy mojej siostrze ze nie moze z nia za dlugo przebywac bo jest dla niego za mila

Gość a ja ci powiem ze na 100%
on sie ma ku niej . wiem co pisze . faceci to kurwy bez wyjatku . bez kurwa wyjatku . facet sie pewnie slini na widok paulinki . miej sie na bacznosci .

Ta dziewczyna go podrywa.

gibel teraz to ja naprawde zaczynam się bać tylko ze u mnie to krótka pilka ja w nerwach moge sie z dnia na dzien wyprowadzic i nara

Gość gajbel
baby to tez kurwy bez wyjątku ,kwestia polega tylko na tym kto kogo przechytrzy i sobie uzyje i nic więcej

Gość taka_prawda
Koleżance może się to podobać bo zdobywa jego zainteresowanie. Puste laski tak lubią, dzieki temu dowarościują się troche i może czują się lepsze.

Gość trhgrr
tak jak ktoś wyżej napisał powinnaś to sama wyczuć po jego zachowaniu i jej ale też nie popadać w skrajności i zwykły poczęstunek czy rozmowę nie traktować jak czegoś złego,bo wkońcu musicie gadać jak mieszkacie razem ,wyluzuj

Gość gajbel
ulijankja a myslisz,ze następny będzie lepszy? moze tak moze nie ,trzymaj ręke na pulsie bo nic innego nie zrobisz

Gość a ja ci powiem ze na 100%
wszyscy jestesmy kurwami . nie istnieja wierni ludzie . nie zdradzi cie fizycznie to zdradzi psychicznie . nie boj sie , nie tylko paulinkie pieprzyl w myslach . albo nawet pieprzac ciebie myslal o niej :D

no sory ale ja nie zdradzilam nigdy, nigdy sie nie puszczałam a mogłam miec wiele okazji . On tez mnie nigdy nie zdradzil. wiecie czemu sie troche boje bo zaczelismy chodzic jak mielismy on 16 ja 15 lat i do tej pory nikogo innego nie mielismy wiec ani on ani ja sie nie jak to sie mówie wyszumielismy> i mysle ze jak jakas laska jest taka przemil to mu sie zacznie podobac

Gość trhgrr
jak mówicie o sobie,,kurwiarze i kurwy ''to nie dziwie się że jesteście zazdrośni i macie zero zaufania w związku,cierpią nieraz tylko na tym osoby co są wporządku bo są na każdym kroku o coś podejrzewane,może ta Paulinaka go podrywa a może nie nie wiem ale jak się was czyta to pewnie o głupi uśmiech czy słowo robicie wielkie halo

a ja ci powiem ze na 100% no nie wiem do głowy mu nie zajrze a sam sie nie przyzna do tego co myslal i o kim:)

Gość gajbel
jedyne co ci mogę jeszcze powiedzieć to pokaz mu,ze go olewasz,ze nie jestes zazdrosna ,nie wtrącaj się ,miedzy niego a kolezanke ,wymuś na nim jakiś gest ,który pokaze ,że jest zazdrosny ,coś w tym stylu ,jezeli on cie również oleje bo jest paulinka to daj se spokój bo nic z tego nie będzie