Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hetmajn

Skóra przestała sie pocić.Pomocy.!!

Polecane posty

Gość hetmajn

witam wszyskich mam problem z skórą Twarzy po cięzkim uczuleniu alergicznym.jestem po 3msc leczenia skóra leko zbladła lecz nadal nie całkiem i jest leko spuchnieta tam gdzie bylo/jest uczulenie.Dodatkowo na czole sa pomarszenia czyli nie wyglada normalnie jak sie spojrzy pod swiatlo co sprawia ze wygladam jak bym byl po 50 a mam 20.Kolejnom rzeczą która martwi jest to ze skóra na obszarze uczulenia przestala sie pocic i wydzielac lój .Szegulnie brak potu jest dla mnie niepokojący bo sprawia że mimo iz np tak jak dzisiaj bedzie +30 stopni to i tak nie bede czuł ze jest upalnie mi będzie tylko cieplo .Co może prowadzic do przegrania w muzgu szegulnie gdy obszar uczuleniaa obejmuje czolo. Kolejna rzecza jest to ze skóra przypomina w dotyku torebke foliowa jest sliska i glatka. Miał ktos podobnie??

Gość margarettkaa___
Zmień diete a wszytsko wrci do normy. Przprowadz sobie dietke Ewy Dąbrowskiej.

Gość eeeeeeee????????
Problem to ty masz przede wszystkim z ortografią, i to poważny.

Gość assd
Musisz przyłożyć się do pielęgnacji.Nawilżanie,natłuszczanie. Może pij olej jakiś, albo kapsułki z wiesiołka lub ogórecznika. Ciekawe czym cię leczyli. Pewnie sterydami. Skóra po leczeniu sterydami wraca do normy w czasie niekrótszym, niż stosowanie sterydów na nią.No z tym przegrzaniem mózgu to pojechałeś. Na to nic się nie poradzi:).

Gość No włąśnie to
Uwaga na eeeeeeee????????,ona tu sprawdza pisownie,i stawia oceny :)pewnie polonistka jakas,szuka swojego tematu:)

Gość eeeeeeee????????
Pudło słoneczko, umysł ścisły jestem (informatyk) :D

Gość assd
Ta, bardzo ścisły. Co wniosłeś/aś do tematu?

Gość eeeeeeee????????
Wiedzę, że autor powinien chociaż sobie słownik w przeglądarce zainstalować, żeby się tak nie kompromitować.

Gość Marzenia się spełniają_*
nic się nie stanie, jeżeli twarz przestanie się pocić, te funkcje przejmie inna część ciała, pewnie zaczną Ci się bardziej pocić pachy albo coś takiego mózg ochładzany jest przez krew, nie przez pocenie się twarzy poza tym - moim zdaniem to nawet zaleta, ja nie lubię mieć spoconej twarzy podczas upałów