Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eu4yaaa

Pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość Eu4yaaa

Witam Was serdecznie, mój ukochany ma za niedługo urodziny...ale nie mam w ogóle kasy. Miałam ostatnio poważne problemy finansowe, On o tym doskonale wie ( na moim koncie zostało 20 złotych)...ale mimo to chciałabym zrobić mu niespodziankę. Dlatego pytam Was mężczyzn- co sprawiłoby Wam radość, i Was kobiet- co mogłabym wymyślić :)

Gość Pardon
Mi osobiście radość sprawiłby taki prezent w którym to dziewczyna pokazuje , że jej bardzo zależy . Taki przy którym musiała trochę posiedzieć a nie tylko wyda kasę i po kłopocie . Zrób jemu np składankę jakiś ulubionych piosenek albo takich które przypominają wam o sobie . Zrób jakiś slajd z waszymi zdjęciami i powiedzmy jakąś waszą piosenką w tle . Mi osobiście takie coś spodobałoby się o wiele bardziej niż jakiś zegarek czy coś . Jeżeli Twój chłopak jest romantykiem to wg mnie coś takiego może mu się spodobać . Doceni Twoje starania i zobaczy jak Ci zależy :)

Gość Eu4yaaa
Dzięki :) świetny pomysł. Tyle, że On nie jest takim romantykiem :) ...ale każdy ręcznie napisany przeze mnie list, w swojej szufladzie ma...więc może masz rację:) ! Dzięki. pozdrawiam.