Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Chciałabym cofnąć czas aby... (dokończ)

Polecane posty

Gość marlena 23
zmienić kierunek studiów

Gość mały kazio
być młodszym.

Gość nie przytytc i nie zapuscic si
e. odkad pamietam bylam gruba, w podstawowce mialam juz 80kg, jako 17-latka schudlam do 50kg i trzymalam wage kilka lat a teraz mam 70kg (a bylo 80 - ale sie odchudzam). zaprzepascilam wlasna ciezka prac

Gość no też bym chciała cofnąć
żebym znów była tą zajebistą laseczką jaką byłam kiedyś, żeby za mąż nie wychodzić, żeby móc być znów wolną jak ptak tak jak kiedyś, żeby mieć te koleżanki co kiedyś miałam zanim one wyszły za mąż i potem nie miały już na nic innego czasu, żeby iść na inne studia niż poszłam zgodne z moimi zainteresowaniami a nie to co dobrze na papierze wygląda, nie wydawać kasy na tyle bezsensownych bzdetów na które wydawałam, olać tych facetów za którymi latałam i traciłam czas, a dać szanse tym chłopakom którzy o mnie zabiegali a którym nie dałam szansy bo nie doceniałam tego jacy byli wyjątkowi. Za błędy i głupotę młodości się płaci całe życie i wiele błędów powoduje nieodwracalne konsekwencje

Gość jhgh
chcialabym cofnac czas zeby zachowac sie inaczej i olac go po tym jak on olewal mnie jak jego ptrzebowalam to by zrozumial jak to jest dopiero zrozumialam teraz ze na obojetnosc trzeba ta sama bron

Gość menndelejewka
nigdy sie nie urodzic

jeszcze raz przeżyć dzień ślubu bo było pięknie:)... .. jeszcze raz podjąć inne życiowe decyzje jak studia czy wybór miejsca zamieszkania...