Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto z takim hm

Mam dylemat, czy spotkać się z facetem tylko na seks? On nie chce nic wiecej

Polecane posty

Gość czy warto z takim hm

W ogole bym tego nie rozwazała, ale puscilam mu oczko, odpisal , fajnie sie gada ale ... on chce tylko znajomosci operatej na seksie, wcale tego nie ukrywa, non stop gada o bzykaniu :O normalnie bym takiego pogoniła ale.... TO MOJ IDEAL, jest po prostu zajebisty az mi sie goraco robi jak patrze na jego fotki, chce skorzystac bo drugiej takiej szansy moze nie byc a nie chce sobie pluc w brode jak inne ..chocby dziewczyna tu na kazfe która sie nie wyszalała. Nie chce byc jak ona. Układ nie wchodzi w gre bo pewnie sie zakocham ale 2-3 spotkania chyba warto? jak myslicie? byla ktoras z was w takiej sytuacji ?

Gość ta, która spróbowała.....
No cóż, powiem tak, nie radzę.. zauroczona już jesteś, skoro rozważasz coś takiego. Jeżeli facet szuka dziewczyn na seks w sieci, to moim zdaniem jest żałosny i nawet nie pomyśli, żeby sprawić Ci przyjemność - chodzi o zaspokojenie JEGO potrzeb. Mówi Ci to doświadczona 29-latka. Ja lubię seks, ale na byle co się nie piszę. Ostatnio mam post od marca, mimo, że propozycje i okazje się zdarzały... ale nic, co warte by było uwagi. Miałam kiedyś na wakacjach romans z facetem, no po prostu ciacho, od początku mi się podobał... ale wiedziałam, że z wielu powodów związku z tego nie będzie. Nie żałuję, było naprawdę fajnie, było mi bardzo dobrze, ale najpierw minęło kilka dni, kiedy się trochę poznaliśmy, trochę gry, chemii było między nami... a ja tego potrzebowałam po rozpadzie nieudanego związku. Moim zdaniem ta gra, odrobina niepewności wcześniej - jest potrzebna. Mimo, że zdecydowałam się na seks bez zobowiązań, bez związku - odradzam faceta, który rozmowę zaczyna tylko od tego...

Gość jeśli jesteś zauroczona
to zdecydowanie Nie!!! Wykorzysta Cię... a Ty będziesz grała na jego nutach............

Gość Pallikot
Powiem to prosto i otwarcie. Teraz jest fascynacja i zauroczenie. Jutro on zapoluje na nową cielęcinkę. Ty jutro napiszesz na forum "Facet mnie zdradził, Pomóżcie mi to przetrwać". No i co powiesz na taki scenariusz?

Gość fajnie tak być
20 kurwa z sympatii która mu wyliże rowa w tym miesiącu? :classic_cool:🖐️

Gość te wrażliwe zaraz mnie zjadą
a za miesiąc będziesz tu pisała o toksycznej miłości, od której nie możesz się uwolnić.

Gość gość urodzinowy 28
idz na calosc, zycie masz jedno, mloda wiecznie nie bedziesz,mozesz kiedys zalowac ze nie bzykalas sie kiedy jeszcze byli atrakcyjni faceci

Gość tylko niech wpierw
ci przedstawie zaśwaidczenie z aktualnych badań na weneryki w tym HIV. Bo pewnie i tak będziesz musiała połknąć spermę :classic_cool:. Pamiętaj też że HIV wychodzi dopiero po 2 miesiącach od zarażenia :classic_cool:

Gość malinka21ona
spotkaj się z nim daj mu się posunąć mocno od tyłu ze spuszczeniem na twarz będzie ci bosko

Gość simon moelekee
pozdrawiam polska dziewczenta co nie som racistakmi i chca spac z mużina 🖐️

Gość sugerujesz jej żeby
dziwką została i dawała na sympatii za 100? :classic_cool:

Gość dziś na pomarańczowo
klasyka, łudzisz się, że jak pójdziesz z nim do łóżka i będziesz, Twoim zdaniem, zajebista w te klocki, to ruchacz z Tobą zostanie. kobiety niestety same są sobie winne, bo faceci jak widać potrafią powiedzieć jasno i wyraźnie o co im chodzi. osobiście lubię takich jako osoby, nie potencjalnych partnerów, bo nie tracę na nich swojego czasu. ps. masz pewność, że to jego fotki? naprawdę atrakcyjni kolesie nie potrzebują wspomagania w stylu sympatii, wystarczy wejść do pierwszego z brzegu klubu i już jest całe stado napalonych 20latek.

Gość wredniucha
zrób dziurę w prezerwatywie, albo po spuszczeniu do ust nie połykaj, tylko poleć do łazienki, napluj do strzykawki i zapakuj sobie do...- zajdziesz i będzie się musiał spotykać z tobą do końca życia, bo dziecko!!!

Gość kinga10kukuryku
daj się wybzykać jak tania dziwka skoro masz takie ciągoty jak ladacznica to może i skapnie ci 5zł po wszytskim

Gość ddddddddddddjsnhbfhbdf
jw, radze uwazac z kim sie spotykasz bo naprawde zajebisty facet nie musialby sie lansowac i szukac kogos na portalach internetowych... chyba ze : - to nie jego zdjęcia, podnieca go pisanie o seksie wymiana zdjec takich są tysiace - jest chory psychicznie - cos z nim jest nie tak np nie ma zebów :D albo ma jakas chorobe

Gość bzduraaaaaaaa
net jest znacznie lepszym sposobem niż jakies durne clubu. Duży i łatwy wybór a do tego koszty są niższe. Ja wiem że baby tego moga nie wiedziec ale w klubach to faceci musza za wejścia płacić :P bo to wasze dupy mają być magnesem na kasę, więc dlatego wy wchodzicie za darmo :classic_cool: Do tego przeciez koleś może nie lubić clubów.

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)