Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela19

Założyłam się z koleżanką i przegrałam:(

Polecane posty

Gość Andżela19

Jestem taka głupia:(. Założyłam się z koleżanką, że mnie nie zagnie na żadnej stolicy europejskiej. I ona mnie odpytywała. I wiecie na czym się wywaliłam?! Na durnej Islandii:(. Za nic nie mogłam sobie tego Rajkiaviku przypomnieć:(. Ale to nie jest problem. Problemem jest to o co się założyłam. Powiedziałam, że jak mnie zagnie to wyjdę nago na ulicę. W sumie to miały być wygłupy ale ta się teraz upiera i mówi, że gdyby mnie nie zagięła to już by latała goło po chodniku. Nie wierzę jej ale nie wiem jak się z tego wykręcić. Nagada wszystkim znajomym:(. Wyszłam na idiotkę...

Gość Janusz Kowalczyk
Jakie miasto i na której ulicy mieszkasz?

Gość Nudzi ci sie
Kowalczyk-pewnie pacjenci nie przychodzą bo gorąco

Gość gość urodzinowy 28
wyjdz nago,co ci szkodzi, ale unikaj swiadkow

Gość --Bambino--
Przedewszystkim Islandia nie leży w Europie. Europa to kontynent. Islandia jest wyspą i to bardzo daleko od Europy. Leży znaczn ie bliżej Grenlandii. Mało tego, jej kształt nie wskazuje, że mogła być kiedykolwiek częścią kontynentu europejskiego. Tak więc możesz się wykręcać. Z drugiej strony koleżanka może się powoływać na niewiarygodną wikipedię. 🖐️ Lepiej wyskocz na miasto w samych cielistych rajstopach i szpilkach :)

Gość whedif
Bambino, jaja sobie robisz:o mam nadzieję że to provo z twojej strony. chyba spałeś na geografii ostro autorko - ciesz się że jest ciepło. następnym razem zagraj w stolicę ameryki północnej

Gość --Bambino--
Nic nie spałem. Odpal Google Earth i zobacz dno morza. Islandia powstała z wulkanów, ale wyrasta z podłoża Grenlandii. Jest różnica między Europą geograficzną, a podziałem politycznym. Politycznie należy do Europy choć niesłusznie), geograficznie jest wyspą wyłonioną z morza i nigdy nie należała do żadnego kontynentu. A jeśli już, to do Grenlandii.