Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek667

Płaski brzuch w tydzień.niewierzysz przeczytaj ;P ja zaczynam robić kto ze mna

Polecane posty

Nie wierzysz? A jednak to możliwe. Przedstawiamy ci opracowany naukowo trening, którego pierwsze efekty zobaczysz już po 7 dniach. ___________________________________________________________ Wykonując zwykłe ćwiczenia (np. brzuszki), potrzebujesz co najmniej 6 tygodni, by zobaczyć pierwsze efekty. My mamy coś lepszego: trening, który opracował amerykański naukowiec zajmujący się sportem dr Tony Catersiano. Ochotniczki testujące ćwiczenia po tygodniu schudły średnio niemal 2 kg i zmniejszyły obwód brzucha o 6 cm! Ten nieprawdopodobny sukces zawdzięczają połączeniu ćwiczeń wzmacniających mięśnie brzucha i treningu aerobowego. Nasz unikalny program ma jedną wadę: aby osiągnąć szybki rezultat, trzeba ćwiczyć codziennie. Ale powyższe liczby chyba przekonują cię, że naprawdę warto. Zacznij ćwiczyć już dziś, a za tydzień poczujesz, że twoje spodnie są luźniejsze. A przed końcem wakacji zdążysz się pochwalić superfigurą na plaży. Superbrzuszki Połóż się na plecach i unieś ugięte nogi tak, by łydki były równoległe do podłogi. Skrzyżuj ręce na piersiach. Napnij mięśnie brzucha. Robiąc wydech, unieś głowę i górną część pleców (nie przyciągaj brody do piersi). Wydychając powietrze, powoli opuść plecy, ale nie opieraj głowy na podłodze. Powtórz co najmniej 20 razy. Przerwij, gdy poczujesz napięcie w barkach. Brzuszki odwrócone Połóż się na plecach i przenieś proste ręce za głowę. Dłonie wsuń pod jakiś ciężki mebel, np. kanapę. Unieś nogi do pionu i lekko ugnij kolana. Napnij mięśnie brzucha, dociśnij plecy do podłogi i robiąc wydech, unieś biodra o kilka centymetrów. Wraz z wydechem opuść biodra. Zrób co najmniej 18 powtórzeń. Przerwij ćwiczenie, gdy zaczniesz gwałtownie podrywać biodra w górę. Unoszenie bioder Połóż się na prawym boku. Podeprzyj się na prawym łokciu, lewą dłoń oprzyj na biodrze. Napnij mięśnie brzucha i robiąc wydech, unieś biodra tak, aby ciało utworzyło linię prostą. Wytrzymaj w tej pozycji kilka sekund i powoli je opuść. Powtórz co najmniej 15 razy. Zrób trzy serie na prawym, a potem na lewym boku. Przerwij ćwiczenie, gdy poczujesz, że nie możesz utrzymać bioder na stałej wysokości. Kołyska Usiądź na podłodze i ugnij nogi. Unieś stopy i staraj się utrzymać równowagę, balansując na kości ogonowej. Napnij mięśnie brzucha i wyprostuj nogi, jednocześnie odchylając tułów w tył. Wróć do pozycji wyjściowej, ale nie opuszczaj stóp na podłogę. Powtórz co najmniej 8 razy. Jak ćwiczyć Ten trening jest uzależniony od twojej kondycji. Im lepsza, tym dłużej będziesz w stanie ćwiczyć. Każde z opisanych ćwiczeń powtórz tyle razy, ile zdołasz (jednak nie mniej niż podano przy poszczególnych ćwiczeniach). Potem zrób jeszcze 2 serie z taką samą liczbą powtórzeń. Między seriami odpocznij 30 sekund. Trening brzucha wykonuj 3 razy w tygodniu (np. w poniedziałki, środy i piątki). Oprócz tego codziennie przez 30 minut rób ćwiczenia aerobowe: marsz, bieganie, jazdę na rowerze itp. Aby zmaksymalizować efekt ćwiczeń, stosuj dietę opartą na warzywach, chudym mięsie, nabiale i produktach pełnoziarnistych.

Gość MegaLatawiec974
ja zaczynam do dzieła ;P

Gość ggaazzddaa
niestety nie moge c cwiczyc jeszcze przez jakies 3 miesiace jeszcze , tylko ruch w postaci spacerow

Gość ggaazzddaa
mam reke w gipsie a potem rehabilitacja

Gość ggaazzddaa
nie wiem co jesc aby ten brzuch zmalal , czy zrobic kopenhaska moze?

tak stosowałam jakiś rok temu dzilałaja a to tylko przez tydzien zeby mniec płaski brzuszek ubyło mi wtedy 4 cm ;P

Gość zaciekawiona jędza
No jakoś nie wierzę, że można osiągnąć takie efekty w tydzień no ale cóż spróbuję na pewno nie zaszkodzi :D A brzuch po ciąży pozostał niestety ale od pon się dołączę, bo ja jakoś wszytsko od pon zaczynam diety rzucanie palenia itp Piszcie o efektach, bo strasznie mnie to ciekawi. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Gość zaciekawiona jędza
Jeju sorry nawet się nie przywitałam, bo byłam tak zaskoczona że trafiłam na coś co może mi pomóc hihi Witam serdecznie i mam nadzieję, że mogę się dołączyć. Mam 160cm 61kg i dążę do 56 i płaskiego brzucha.

Gość jakoś mało was tu
:(

Gość zaciekawiona jędza
a brzuch?

Gość do kotek
Jak to zrobiłaś że tak ładnie schudłaś??

hmmmm obecnie waze 53 kg mój cel 48 kg a wzrost 167 cm od ponad 2 mies jestem na 500 kcal przeszłam tygodniową głdówkke 1 mies MŻ 6 weidera itd itd

siema ja po tygodniu ćwiczeń obecnie w biodrach 73 cm było 76 cm !!!!! ____________________________________________________________ a wam jak idzie ćwiczy ktoś ;P ?

Gość zaciekawiona jędza
No mnie najbardziej interesuje brzuch, chce zaczac od jutra.

Gość Zdrowe motywacje
Jakoś trudno uwierzyć w tak dobre i szybkie efekty... Tak czy inaczej, ćwiczyć na pewno warto, a pomysł ciekawy :)

lepszy Pilates..Po tygodniu miałam płaski brzuch jak deska, a teraz mam ładny zarys mięsni : ) ( kilku tyg)

Gość zaciekawiona jędza
No ja też w to nie wierzę ale warto spróbować bardziej wierzę w to niż a A6W to szóstka chyba kształtuje tylko mięśnie a nie spala tłuszczyku przynajmniej tak czytałam zacznę od jutra i zobaczymy gorzej będzie z tym bieganiem w sumie to codziennie chodzę na godzinne spacery z wózkiem więc może można to zaliczyć jako aktywność. Piszcie o efektach szkoda że tak mało osób się dołączyło do tego bo jestem strasznie ciekawa jak to jest z tymi cm w brzuszku. Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.

ja zacznę robić od dzisiaj to. Powiem Wam że kiedyś robiłam superbrzuszki i odwrócone brzuszki bo tylko o nich wyczytałam i naprawdę były efekty, nie mierzyłam się ale utrata cm była widoczna. Będę tu zaglądać jak Wam idzie.

A tak na marginesie to już te cwiczenia próbowałam bo one z tej gazetki są.. :p Jakos specjalnie nie pomogły, a efekty były minimalne..wiec jak kto chce : )